Inlägg från: PepsiMax95 |Visa alla inlägg
  • PepsiMax95

    Vi som planerar barn 2023

    Hej, hoppas det är okej att jag hoppar In här! min sambo och jag planerar att börja försöka till sommaren. Hade jag fått bestämma hade vi börjat i julas hehe.. men vi har myst oskyddat nu de senaste utan att ?försöka? och nu i helgen råkade vi pricka in ägglossning och jag HOPPAS så mycket på att det ska ta sig. Jag kände bara att jag behöver få vara delaktig i ett forum och ha andra att prata med.

    Jag tror vi lyckades mysa kring ägglossning förra månaden också men inte på samma sätt som nu.

    så jag håller alla mina tummar och tår både för mig och för er!

  • PepsiMax95
    19977 skrev 2022-03-29 19:35:20 följande:
    Välkommen hit!
    omg vad spännande, du måste återkomma om resultatet! Så ni försöker inte aktivt få till mys just kring/innan ägglossning utan det bara råkade ske i samband med ÄL denna gången? Hoppas det tar sig!

    Så spännande att det närmar sig för oss alla med försöken!!! Har någon här planerat in någon särskild ?ritual? för att främja försöken eller liknande hahaha?
    jag har bokat in frisörtid nu för att färga håret innan vi börjar försöka, känns som en milstolpe av nån anledning haha. Vill försöka undvika att färga håret sen, iaf under en tidig graviditet. Annars kommer jag inte göra något utöver det vanliga, dvs undvika koffein och värktabletter, inta kosttillskott och D-vitaminboost innan ÄL.
    Jaa jag ska uppdatera Om hur det går!! Men den här väntan är ju hemsk, varje dag känns som ett år!

    vi har inte planerat att mysa kring ägglossning utan det bara råkade bli så eftersom att vi ?ska börja försöka? till sommaren. Håller tummarna för er med!!

    haha nej har ingen speciell ritual, försöker Mest att lugna mig själv och inte tänka på det hela tiden men det är väldigt svårt!  ja man vill ju göra allt för att maximera sin chans att bli gravid
Svar på tråden Vi som planerar barn 2023