Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    Vi som planerar barn 2023

    Blåbärsskogen skrev 2022-05-09 18:22:26 följande:
    Jaha okej, skönt att höra att man inte är ensam isåfall! Får hoppas på det, att det inte är något konstigt. Time will tell! Tack för svar <3
    Nejdå, det mesta är normalt inom bebisverkstaden! ;P
    Du får hålla oss uppdaterade :D 
  • Symetrical

    Mens här idag, så jag uppdaterar listan!

    6/5 annemarit123 (7 försöket, 2 barnet) 
    14/5 202294 (1a försöket, 1a barnet)
    17/5 H0nd3ndär (3e försöket, 4e barnet)
    20/5 amandakollb (inget försök denna omgång, 2a barnet). 
    28/5 Blåbärsskogen (1:a försöket, 1:a barnet)
    2/6 Esther13 
    (3:e försöket, 1:a barnet)
    5/6 19977 (2:a försöket, 1:a barnet)
    6/6 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)

  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-05-12 17:24:02 följande:
    Haha! Ja ett positivt grav-test vore ju inte fel ;) 
    Vi har kört varannan dag från de att mensen tog slut, men det får väl duga med bara idag då. Inte så mycket att göra åt saken... 
    Kan vara så att ägget inte släpper förrän imorgon kväll eller natten till i övermorgon, så hade jag varit du hade jag försökt fylla på med simmare både idag och på lördag. Helst på morgonen ;)
  • Symetrical
    19977 skrev 2022-05-14 17:31:25 följande:
    Haha sant, kanske får se till så han spar sig tills nästa helg!
    Tack! Hoppas också det tar sig denna gången haha, men efter att det inte tog sig vid vårt första försök så fick jag en liten ögonöppnare (på riktigt) att ?aha, detta kommer ta tid? så just nu känner jag inget hopp om att jag kommer vara gravid inom den närmsta tiden alls haha. 

    OMG älskar att det hänger ut sådär hahaha! Men det kan nog vara rester, eller så har du fortfarande så högt östrogen efter ägglossningen att det kommer lite topp-sekret idag också. Eller så har ÄL inte vart än?. Hatar att man inte kan veta med 100% säkerhet?

    Fick ni till det både igår och idag nu?
    Det är det bästa med att tempa, då vet man när ägget faktiskt släppt :D
  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-05-27 07:53:50 följande:

    Kan inte tro på detta??? Ser ni vad jag ser?? Måste köpa ett digitalt idag!

     


    Svagt, men ändå klockrent! Stort grattis!!! Plus
  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-05-27 22:28:15 följande:
    Näe jag tog bara dedär på torsdagen som visade pos, och på fredagkväll hade jag ju rätt ont i tjejmagen på vänster sida. Därför jag misstänkte äl då men blev gode förvirrad när det fertila sekretet fortsatte haha
    Hur långt efter hade du fertilt sekret? Jag är väldigt säker på äl natten mellan ons-tors. Upptäckte dock äggviteflytningar igen igårkväll och blev lite förbryllad av det. Har mycket flytningar idag med, men mer vattniga/lotionaktiga. Inte haft såhär nån gång sedan jag tog ut spiralen i februari. Dock körde jag en d-vitamin boost ett par dagar innan äl den här cykeln. Kanske det som påverkat.. Obestämd
  • Symetrical
    19977 skrev 2022-05-28 07:57:28 följande:

    vad kul att vi är flera som haft sekret efter ÄL nu haha. Har aldrig hört talats om detta innan.

    Nu var det inte jag som fick frågan hehe, men förra månaden fick jag sekret 3, 4 och 10 dagar efter ÄL. Var tyvärr inte gravid då men jag trodde ju att det var ett tecken på graviditet eftersom att detta aldrig hänt mig förut efter ÄL. Jag tar D-vitaminboost någon/några dagar innan ÄL varje månad och det har aldrig hänt att jag fått sekret efter ÄL tidigare pga det iaf. Men tog även D-vitaminboost förra månaden när sekretet dök upp efter ÄL Så vem vet? 


    Däremot åt jag bisolvon-tabletter mellan mens och ÄL förra månaden för första gången, och man ska ju få mer fertilt sekret av det. Så jag misstänker att de tabletterna gjorde att jag fick sekret även efter ÄL (dock konstigt att det kom sekret 10 dagar efter, hade ju slutat med tabletterna för över 10 dagar sedan då).


    Men eller hur!? Så skumt xD
    Om jag inte missminner mig hade jag det någon gång när vi försökte med syskon med, men eftersom det är över sex år sedan minns jag inte om det var relaterat till när jag blev gravid eller inte.. Obestämd
    Men hade du klassiska äggviteflytningar (såna man kan dra långa trådar av) alla de dagarna, eller var de mer vattniga/lotionaktiga? Jag har alltid mycket fertilt sekret och känningar vid äl, men dagen efter brukar det vara snustorrt (förutom lite inuti om jag undersöker tappen). Ytterligare en lite märklig sak är att jag kände av höger äggstock igårkväll med. Kanske var min kropp som försökte släppa ett ägg till..?
  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-05-28 08:24:49 följande:

    Godmorgon hörrni! Var lite nervös att jag bara inbillat mig och att det digitala skulle visa neg, men som tur var så bekräftade de att jag faktiskt är preggo haha.

    Symetrical: Jag har tyvärr ingen erfarenhet av D-vitaminboost men det kanske kan påverka? Jag fortsatte att ha fertilt sekret 3 dagar efter den dagen jag tror jag hade äl (fredag). Men är som sagt inte säker, för på tisdagen veckan efter så blev de sådär krämigt igen. 

    19977: Ja jag hade typ lite små "dragbara"  flytningar hehe, igår så det kanske är en grej då man är gravid? 
    Bf blir 2-3 februari beroende på vilken app man kollar på, känns otroligt långt bort just nu xD 
    Det jobbiga är att min sambo inte ens vet dehär än haha, han är bortrest och kommer inte hem förrän imorgonkväll. Jag vill lixom inte berätta det över telefon, utan känns bättre att få ge honom en liten överrasknings-present imorgon då kan kommer hem. Funderar typ att köpa en body och slå in, eller har ni något annat tips om hur man kan överraska ens partner? :D


    Hurra! Älskar positivt på digitala, blir så verkligt då Glad
    Hur lång tid är det sedan äl? Tänker att du kanske hade äl andra gången du fick sekret, eftersom det står v 1-2 på digitala. Är man förbi äl+14 brukar det ju ha slagit om till v2-3. Är ju dock en sanning med modifikation, för hcg ökar ju olika fort hos olika individer!

    Jag tycker också att det är fint att överraska med ett litet paket. Extra kul att det är mors dag imorgon ju! Du kanske kan göra en liten twist på det!? Drömmer
  • Symetrical
    Pepsin skrev 2022-05-28 22:51:15 följande:

    Vi plussade i januari men det blev tidigt missfall. Första barnet tog drygt ett år att få till. Nu TROR jag starkt att jag är gravid men är sååå rädd att få negativt test att jag tror jag håller mig att testa till efter bim? 

    men iaf, idag på äl+9 fick jg ljusrosa flytningar!! Borde ju vara nidblödning. Har ont i brösten och är så uppblåst? måtte jag var gravid. Vore en sån lättnad och glädje!


    Det håller vi tummarna för! Skrattande


    När är bim?

  • Symetrical
    Pepsin skrev 2022-05-29 11:44:23 följande:
    Nu tror jag dock att mensen kommit men på äl+10?? Har egentligen bim 3/6. sååå märkligt! Jättekort lutealfas för hade bekräftad äl med clearblues ägglossningstest..
    Men så märkligt! Dock är ju inte positivt ältest ett säkert kort på äl, bara lh-stigning. Enda sättet att få bekräftat att ägget de facto släpper är att tempa :)
    Men är det mycket blod? Vad brukar din lutealfas ligga på?
Svar på tråden Vi som planerar barn 2023