Inlägg från: Äppelskrott |Visa alla inlägg
  • Äppelskrott

    BIM Januari 2022

    Vet faktiskt inte var i listan jag ska placera mig. Senaste mensens första dag var 1/12 och jag tror att jag har en cykel på 31 dagar, vilket betyder att jag är på BIM+3 med BIM 1/1. Mensen har hittills inte gjort sig tillkänna och jag har gått med molvärk i snart en vecka samt så har jag varit hård i magen i ca. 3-4 dagar (något jag i princip nästan aldrig är utom när jag var gravid förra gången...). Kan dock vara en tillfällighet.

    Om jag är gravid så tror jag helt enkelt att ägglossningen skedde några dagar senare än vad jag räknat ut. Testade imorse och tror att jag såg ett tillstymmelse av ett streck men vet inte om det var hoppet i mig som gjorde att jag helt enkelt inbillade mig. Digitalt visar negativt. Jag får helt enkelt testa igen, tills antingen det blir ett redigt positivt eller tills mensen kommer.

    Håller tummarna för er alla!

  • Äppelskrott
    känslobomb skrev 2022-01-06 05:53:11 följande:

    Bim -5 idag, vad tror ni? Syns tydligt i verkligheten utan att behöva vinkla testet


    Jag ser på bägge testen, svagt svagt :)
  • Äppelskrott

    BIM+5, negativt test imorse men inga som helst tecken på att mensen är på intåg mer än att jag har molvärk till och från hela dagarna.

    Underligt. Tror nästan att kroppen skippade att droppa ett ägg nu i december. Min BM sa att jag skulle avvakta ett par dagar och se. Nu har jag ett gediget lager med test hemma så jag testar ändå varje morgon, varför inte liksom? :)

  • Äppelskrott
    Anile skrev 2022-01-06 11:23:26 följande:

    Okej. Det kan så vara. Min kropp hoppade över ägglossning förra cykeln, det blev en så kallad anovalutorisk cykel.

    Kollar du tempen?


    Nej har aldrig tempat eller haft koll på när jag har ägglossning. Jag har gått på preventivmedel sedan 13 år tillbaka och enda gången jag har gjort uppehåll var när vi började försöka bli gravida och då tog det sig på första försöket första graviditeten (slutade som MA) och på andra försöket med andra (min son). Efter förlossningen så började jag med minipiller, vilket jag slutade med nu i oktober. Så november måndag har varit den enda månaden som jag någonsin fått för mig att räkna ut längden på min cykel, haha. Innan vi började försöka hade jag inte ens koll på mensens första dag... Och efter preventivmedel så kan ju mensen vara lite hipp som happ.

    Oj, lång ointressant historia, hehe. Men jag tycker det är så udda att jag den senaste 1,5 veckan har haft molvärk samt att jag den senaste veckan har varit hård i magen, vilket jag nästan aldrig är pga otroligt känslig mage. Men inget test visar positivt så börjar bli fundersam.

    Men som sagt, det visar sig om jag är gravid eller inte i sinom tid, haha! :)
  • Äppelskrott

    Bim +6 och varken mens eller positivt test. Jag håller hoppet uppe med att läsa om de som testat positivt efter BIM, hehe!

  • Äppelskrott

    Idag är jag på Bim+7 och ingen mens. Men nu har jag börjat släppa idéen om att jag kan vara gravid. Känns rätt otroligt att jag skulle vara gravid då jag och mannen endast fick till det den 18:e december och sedan hade en torka på några veckor pga sjukdom, och hade jag senare ägglossning än beräknat så måste ju spermierna överleva ett tag. Det är mycket som måste klaffa rätt helt enkelt.

    Mensen vill väl helt enkelt jävlas lite med mig :P

  • Äppelskrott

    Grattis till alla plus. Vad mysigt att så många bakar små knoddar nu.

    Själv är jag på BIM+8 och fortfarande ingen mens. Men nu har jag släppt tanken på att jag är gravid. Jag får väl helt enkelt hoppas att nästa ägglossning funkar som den ska :) Nu har jag inte haft mens så svårt att räkna ut när min nästa ägglossning är men får väl köpa hem ägglossningstest och testa i närheten av när jag skulle haft det förra månaden, dvs. runt 18:e januari.

    Lycka till allihopa!

Svar på tråden BIM Januari 2022