Inlägg från: bethrest |Visa alla inlägg
  • bethrest

    BF september 2022

    Hej allihopa och grattis till era plus!!

    Själv plussade jag igår efter 18 månader försök. Känns helt overkligt och trodde det aldrig skulle gå vägen.

    Är alltså v 4+3 idag och känner mig hittills lite trött och ont i brösten, men inte mycket mer än så.

    Med första barnet kom illamåendet i v7, så räknar med att jag har två veckor till att må bra hahaha. Tror inte jag hade så mycket symtom denna veckan förra graviditeten heller så är inte så orolig.

    Men kan inte sluta vara rädd för att det inte ska gå vägen :(. Vi har kämpat så länge, vill bara att den lille ska stanna nu.

  • bethrest
    värmlandsjänta skrev 2022-01-08 19:14:18 följande:

    stort grattis till er! håller alla tummar å tår. jag försöker inbilla mig att risken för missfall är något lägre om det tog relativt lång tid att bli gravid, men vet inte alls om det stämmer. lurar mig själv det iaf så känns det lite säkrare :) kommer du göra tidigt UL?


    Tack <3 eller hur hehe, jag tänker lite samma! Att nu när det väl gick vägen måste det väl gå hela vägen?!

    Nja vet inte, kostar ju en del men skulle så gärna vilja göra det. Ska på inskrivning på MVC om 1,5 vecka så ska fråga om det då!

    Ska du??
  • bethrest
    Jooosen skrev 2022-01-08 20:54:14 följande:

    Stort grattis! Då är vi i exakt samma vecka! Mådde oxå illa först typ vecka 6/7 förra ggn så njuter just nu när jag mår som vanligt haha! Kämpade också väldigt länge med vårat första barn. Hoppas det går fint för er <3. Ska du kolla på ett tidigt vul tror du?


    Wow coolt!! Åh, hoppas verkligen det går vägen för er med <3 eller hur, räknar ner dagarna tills illamåendet tar över och passar på att äta allt jag tycker om haha.

    Skulle gärna göra ett VUL, men kostar så mycket. Får se om jag kan tjata till mig ett hos MVC haha. Dudå??
  • bethrest
    Pepsin skrev 2022-01-09 12:08:16 följande:

    Hoppar in här, plussat och har preliminärt bf 15/9. Är dock lite osäker med min oregelbundna menscykel, ska försöka få till ett VUL. Mår redan lite illa på nätterna och morgonen, mådde inte illa med första barnet. Såå taggad och om detta går vägen kommer det skilja 2 år mellan mina barn <3


    Wow blev så himla glad av detta!! GRATTIS, så roligt <3 håller alla tummar o tår att det går vägen!
Svar på tråden BF september 2022