Inlägg från: Jordgubbstanten |Visa alla inlägg
  • Jordgubbstanten

    BF september 2022

    Hej alla! Plussade idag på bim-2! Är rädd för missfall när jag tycker jag fått

    Så mycket molvärk ikväll men håller tummar att fröet stannar :)

  • Jordgubbstanten

    Hej!
    jag var på tidigt vul idag, borde vara kring v5+5!
    hon kunde se hinnsäcken och gulesäck men inget litet frö ännu.. 
    men något jag lämnade att fundera på var att hinnsäcken var bara 5mm och nu när jag googlar(jag vet man borde inte :D) så verkar det litet :(
    Läkaren sa att allt såg ok ut men nu är jag orolig iaf.. orkar inte med mig själv ;D

  • Jordgubbstanten

    Hej alla! Jag mår sååå dåligt nu, har inte kunnat jobba, ligger helst stilla i sängen för att slippa spy ihjäl mig :D 
    Är jätterädd för missfall och MA :( går in i vecka 9 på lördag. I måndags såg vi en liten filur på 1cm med ett tickande hjärta! Men är som sagt rädd att hjärtat ska sluta slå!!

  • Jordgubbstanten

    Var till läkaren Idag och fick förlängd sjukskrivning för mitt eländiga illamående ;( sa att jag kände mig orolig då jag ändå mått lite bättre senaste dagarna och bara är i vecka 9(kan ju bero på att jag fick dropp för några dagar sedan men man ska ju alltid oroa sig :D )
    så då frågade hon om vi skulle lyssna på hjärtat!! Sen sa hon att vi kan ju göra ett ultra på samma gång.. underbar läkare! Allt såg bra ut som tur :)

  • Jordgubbstanten

    Hej allihopa! Vilka veckor är ni i? och hur mår ni? Finns det ljus i tunneln undrar en som är i vecka 10 och mår piss ;D spyr och mår illa hela dagarna.. svårt att njuta av graviditeten känner jag jjust nu..

  • Jordgubbstanten
    Emma1b skrev 2022-02-25 17:02:41 följande:

    Jag sov just middag i 2h!!!och då har jag ändå sovit bra inatt! På förmiddagen mådde jag bara lite illa, som vanligt blev det värre efter linch, men det var då jag somnade. Har tröstshoppat lite gravidkläder på bonprix,behövs ju inte än men känns lite positivt iaf. Har ni andra shoppat några gravidkläder?


    Jag har köpt en jättefin mosekorg till bebisen :D hade inte tänkt shoppa såhär tidigt ifall nåt går fel men har mått så sjukt illa och i princip varit sängliggande senaste 5 veckorna så känns bra att ha något konkret att titta på och se vad det är man kämpar för :)
  • Jordgubbstanten

    Åh vad många som varit på KUB :) Ca två veckor innan det är vår tur :) Fick höra hjärtljuden vid läkaren igår men oroar mig så mycket för missfall just nu.. är i v. 11(10+4) nu!

  • Jordgubbstanten

    Nu är det bara 6 dagar kvar till ?magiska veckan? för minskad missfallsrisk här.. vet ju att saker kan hända iaf men känns ändå som att man når ett delmål när man kommer till 12+0 :D
    har oroat mig jättemycket för missfall..

  • Jordgubbstanten
    Bez skrev 2022-03-09 18:32:05 följande:

    Asså hur långsamt kan dagar gå? Kub på måndag och känts som man väntat på den här dagen i evigheter även fast de bara är 5 veckor sen tidigt ultraljud. Tiden går bara långsammare ju närmare man kommer oxå 


    Undrar samma! :D har kub på tisdag! Oroar mig mycket för att få dåliga resultat :( 
Svar på tråden BF september 2022