• Hana1242

    BF september 2022

    Här är en tråd för oss som precis fått reda på att vi är gravida och har bf i september, ser fram emot att dela alla tankar med er!!

  • Svar på tråden BF september 2022
  • Anonym2022

    Jag blev framflyttad, från 9/9 till 13/9. Men samtidigt sa hon runt den 10:e så verkar ju lite oklart :)

    Det visar sig helt enkelt. 

  • Pez

    Jag har sedan en vecka kännt som blixtrande stickningar i "mens magen". Jag tror det blir värre vid aktivitet och jag började känna av det förra veckan kanske pga att jag spelade så mkt beachvolley varje dag ca 2h. Har känt det nu igår igen och då efter att jag jobbat i trädgården i några timmar och kände det långt efteråt när jag satt ner och vila hur det kom och gick. Idag tog jag en rast promenad och fick mer känningar igen. Jag tänkte kolla med bm på tisdag och be om att få lämna urinodling men är det någon med liknande erfarenheter? 

  • Bella1988

    Hej! Jag hoppar med i denna tråden, har bf den 26sept. Ska på RUL om 2v. Har en bild från KUB-ultraljudet (v13+6), är så nyfiken på kön, men jag har svårt att läsa av bilde? Någon av er som kan se eller vill gissa om det är en flicka eller pojke därinne?  

  • Anonym (15/9)

    Rul idag och allt såg bra ut! han ville inte visa upp sig och de tog 1,5 timme men inget ändrat datum så fortsatt planerad 8/9 

  • Jooosen

    Hade också RUL idag! Bebisen vägrade visa upp sig också. Allt vi kunde se såg bra ut! Men efter massa skakande osv så gav vi upp. Ska tillbaka 25/4 för att kolla på resten som vi inte riktigt kunde se. Kön va omöjligt. så snopet haha. Men huvudsaken är att allt verkar se OK ut. Hoppas på bättre lycka på måndag? flyttad från bf 13/9 till 16/9 istället. Synd :p 


    Ivf-barn född 2020, nu spontant gravid bf september 2022
  • Tigu
    Wilmann skrev 2022-04-20 16:15:32 följande:

    RUL idag för oss och allt såg bra ut och det blir en tjej!
    Så skönt att ha det avklarat!


    Åh va skönt!! Vi var på RUL igår och väntar oxå en liten tjeja <3
  • MissDB

    RUL idag (riktat ultraljud) och allt ser bra ut. Blev inte flyttad en dag ens vilket aldrig hänt förut så 19+5 idag! 

  • Anonym (15/9)

    Hos oss sa de att bebis redan är daterad på kub och man därför inte ändrat datumet då han är planerad! De var lite skönt faktiskt känns så besvärligt att flytta bakåt ????

  • Anonym (WF30)
    Anonym (15/9) skrev 2022-04-22 07:55:41 följande:

    Hos oss sa de att bebis redan är daterad på kub och man därför inte ändrat datumet då han är planerad! De var lite skönt faktiskt känns så besvärligt att flytta bakåt ????


    Vårat datum blev inte heller ändrar på rul pga att dom redan hade satt ett datum på kub :) kändes skönt och bara få veta att allt var bra med den lilla där inne dock!
Svar på tråden BF september 2022