Inlägg från: Anonym (Ojoj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ojoj)

    Betyg E i Engelska årskurs 6

    AndreaBD skrev 2022-01-25 23:11:34 följande:
    Jag kan dock inte föreställa mig att läraren inte skulle ha haft tillfälle att höra honom, på en hel termin. Omöjligt. Och det finns många olika situationer. Det är inte bara presentationer som sagt, inte bara frågor och svar i klassrummet, det är dessutom säkert att prata två och två, med en annan elev. Alltså muntliga uppgifter på lektionerna.

    Läraren kan förstås inte lyssna på din son varje gång, men hen hinner nog lyssna på sex eller åtta elever varje gång de gör nån muntlig uppgift. Så hur skulle hon inte har haft tillfälle att höra honom? Han behöver inte vara aktiv, inte ta initiativ, utan han behöver bara göra uppgifterna. Och standarden i engelska har ökat
    Alla väntar spänt på om du ska nämna något om diagnoser. 
  • Anonym (Ojoj)
    AndreaBD skrev 2022-05-13 11:57:33 följande:

    Har anmält det där tramset. Egentligen är det bara att ignorera- 


    Varför ska du anmäla, det är sant. Varför inte stå för det du gör? Precis som du skrev i en tråd att kvinnor är starkare och snabbare än män, vilket du heller inte vill stå för. 
  • Anonym (Ojoj)
    Spucks skrev 2022-05-13 13:25:57 följande:
    Hmmmm, kanske för att hon har bemödat sig i flera månader att utförligt förklara för TS (och alla andre som är intresserad) hur betyg i språkämnen sammansättas och du kom hit enbart för att prata skit om henne?
    Det du kallar skit är sanning, men okej.
Svar på tråden Betyg E i Engelska årskurs 6