• Fre 31 dec 2021 17:48
  1391 visningar
  9 svar
  Inlägg från FallenAngelNr1000 Visa alla inlägg
  9
  1391

  Skrev av rädsla på min 4 åring

  Det finns väl sele till barn? Varför ska vi andra behöva riskera må dåligt resten av livet när det är du som inte har klarat av att hålla koll på barnet? Som hundägare så är vi ålagda att ha det mer eller mindre. O definitivt när man inte har full kontroll.

  Vad ger dig rätten att låta din unge få springa fritt o kanske skadas utav en 3:e person som bara råkar vara på fel plats i fel stund?

  Skaffa sele !

 • Lör 1 jan 03:39
  #9
  Volkheim skrev 2022-01-01 02:18:17 följande:

  Vad är det för fel på dig? Jag hoppas du trollar. Bara för att ett barn agerar impulsivt betyder det inte att föräldrarna låter barnet göra vad det vill.

  För att göra en hundägarparallell själv, så kan du ju skaffa dig en munkorg, det används på till exempel hundar som inte är lämpade att öppna käften bland folk.

  Till trådstartaren; Nej, ditt barn är inte traumatiserat för att du skrek i en potentiellt farlig situation. För att barn och även vuxna ibland ska förstå allvaret så måste man ibland höja rösten för att få en reaktion och efter det kan man prata.


  Nja, inget troll direkt.

  Men låt oss låtsas att jag inte har koppel på min hund och den springer in bakom en bil som backar på den så den alt skadas eller dör.... Då är det helt och hållet mitt fel anser du, visst?

  Men att en förälder tappar kontrollen över sitt barn och den springer in bakom en bil som backar och ev skadar eller råkar döda ungen, ja, då är det helt plötsligt förarens fel, eller hur?

  Så frågan är vem av oss två som är ett troll egentligen. Menar, det finns faktiskt sele till barn, så varför inte använda det? Kan det vara så att du är en hycklare möjligtvis?
Svar på tråden Skrev av rädsla på min 4 åring
Logga in
Bli medlem