• Maya84

    Varför tar ni inte vaccinet?

    klyban skrev 2022-01-15 00:05:44 följande:

    Vi vet redan att den ovaccinerade belastar sjukvården svårt.
    Och låtsas ändrar inte fakta.


    AndreaBD skrev 2022-01-14 17:09:23 följande:
    Det finns ju ingen logik alls i det du skriver.  Utan ovaccinerade skulle vi inte behöva ha restriktioner. Det säger inte bara de svenska experter utan det är man väldigt överens om i världen. 

    Antivaccers har aldrig logik, för det innebär de inser att de har fel.


    COVID-19 har varit samhällsfarlig i par år nu.


    Så vad är det för logik du pratar om nu? Förvånad


    Tragiskt att man inte forstatt nagot sa enkelt som att de du kallar "antivaccers" ar dem som ar emot att tvinga pa manniskor ett vaccin som ingen kan garntera biverkningar. 
    Ar det svart att ta in att de som inte blint litar pa myndigheter och skramselsiffror och vill bestamma sjalva om de skall ta ett vaccin eller inte, inte ar detsamma som att vara antivaccin.
    Vem har senast tvingat dig att inte ta en giftspruta, bara for att den inte vill ta giftsprutan?
    Kan du garantera att de du anser ska ta ett vaccin, inte kommer få biverkningar efter de tagit vaccinet?
    Eller pastar du att biverkningar inte existerar? Ar det det du vill fa fram?
  • Maya84
    Anonym (Håkan) skrev 2022-01-15 00:26:41 följande:
    Kallar man vaccinet för giftspruta så är man en antivaxxer.

    Är det inte jobbigt att vara så rädd? Att misstro vården och samhället så till den milda grad att man tror att de vill förgifta en???

    Du har inte funderat på kbt? 

    I all välmening, men ditt resonemang låter inte sunt.
    Du kallar mig radd, nar det ar jag som inte behover ta injecera något i min friska kropp for att vaga leva som vanligt??
    Det ar mojligtvis inte du som ar radd for att du har blivit hjarntvattad av myndigheternas skramselsiffror och tror du ska do om du far ett virus i kroppen du blir lite sjuk av, om du har ett hyffsat immunforsvar?

    Du undvek fragan ser jag, sa vi tar den igen: Kan DU garantera att manniskor aldrig far biverkningar efter nagra ar?
    Eller ar det jobbigt att behova tanka pa det?
  • Maya84
    broderbob skrev 2022-01-15 00:26:08 följande:
    Vad är det för vaccin som du pratar om , det finns många olika
    Det er orelevant vilket jag menar, da alla ligger i samma kategori av att vara framtagna pa nagot ar i en krissituation, nar andra valkanda vacciner togs fram under en testperiod på 10 till 15 ar.
  • Maya84
    Anonym (Håkan) skrev 2022-01-15 01:00:40 följande:
    Ingen kan garantera att ingen får biverkningar. Jättemånga får ont i armen och får lite feber några dagar.
    Människor får biverkningar av ALLA läkemedel, eller kan du nämna något läkemedel som har NOLL biverkningar specade i bipackdeseln?

    Hur kommer det sig att du tror att vaccinet är ondskan själv, ett gift med tusentals biverkningar som mörkas? Mörkar varenda land på hela jorden detta? För alla länder rekommenderar sin befolkning att vaccinera sig. Du menar att man hellre tar död på mänskligheten än låter covid ta död på de gamla och sköra?

    Hur kommer det sig att du ser själva viruset som ofarligt för den stora massan ,medans vaccinet är rena giftet? Vilken statistik grundar du det på? Allt elände som covid fört med sig i form av överansträng sjukvård, enorm ekonomisk påverkan, det är bara "överdrivet" lite hittepå för att läkemedelsbranschen ska tjäna feta pengar och ta livet av oss med giftsprutor?
    Ja, jattemanga far sakert ont i armen och lite feber, men nu pratar jag om ALLVARLIGA biverkningar såsom blodproppar, nedsatt kordination da nerver tagit skada, samt stroke- liknande attacker pa manniskor som har historier, som av en uppenbar anledning du eller manga har aldrig far ta del av da ni uppenbarligen bara laser myndigheternas logner och vridna siffror pa mainsteam sidor och medier agda av staten
    Tror du biverkningar endast kan visa sig efter nagra dagar?
    Hur vore det om ni alla borjade intressera sig for det som faktiskt INTE visas. Varfor far man inte posta lankar och videor pa sociala medier dar man visar en annan sida av Covid-circusen?
    Varfor tar lakemedelsforetagen inte ansvar om man drabbas av allvarliga biverkningar?

    Tar dod pa manskligheten pga ett influensa virus?? Haha, wow. Om covid tar dod pa hela manskligheten, varfor far jag ga till ICA, ga pa restaurang, pa bio, sitta i barer om Covid tar dod pa oss?
    Varfor far man flyga varlden over? Och varfor stannar inte de som har taigit flera sprutor hemma, om de ar sa oroliga far att ta sprida sitt livsfarliga virus till andra, da det ar ett FAKTUM att man smittar andra trots vaccinerad???
  • Maya84
    Anonym (Håkan) skrev 2022-01-15 01:17:49 följande:
    Folkhälsomyndigheten rekommenderar inte munskydd annat än i kollektivtrafiken under rusning om avstånd inte kan hållas . Så jag tolkar det som att munskydd har noll effekt i övriga offentliga miljöer.
    De avråder heller inte från att åka utomlands eller gå på arrangemang om avstånd kan hållas och man är vaccinerad. Det viktigaste är att ALLA vaccinerar sig. 
    Enligt FHM är enbart avstånd och vara hemma när man är sjuk inte tillräckligt, man ska vaccinera sig.
    Sa det viktigaste ar att ALLA tar ett vaccin som inte skyddar mot viruset?

    Ar inte det viktigaste att de som vill skydda sig mot viruset, tar ett vaccin som faktiskt skyddar mot viruset, sa de inte smittar ovaccinerade och inte blir smittade av ovaccinerade?

    Du kan ju hojta till nar det kommer ett sadant.
  • Maya84
    Anonym (Håkan) skrev 2022-01-15 01:38:41 följande:
    Jag tror du skulle må bättre som du slutade läsa de där biverkningssidorna...
    En dag är du inte längre ung och frisk och kan stå över en massa läkemedel, du kommer vara i riskgrupp för allt möjligt ju äldre du blir.

    Du har aldrig ifrågasatt de där alternativsidorna du läser? Tänker kritiskt även där? Varför är myndigheterna info lögner menar du? Varenda land på hela jorden vaccinerar sin befolkning mot covid, men läkemedelsbranschen har lycktas lura vartenda ett? Alla experter, alla forskare, alla läkare, alla som analyserar data, precis alla är lurade av, ja av vem? Är läkemedelsbranschen ett eget folkslag, en sekt?

    Är det bara covidvaccinet som kan ge farliga biverkningar i framtiden? Alla andra läkemedel som används av miljontals människor, är dom helt färdigforskade och säkra? Alla nya läkemedel som kommer, är de också gift eftersom ingen vet ev biverkningar nu och om 10 år?
    Vi kanske inte ska ha läkemedel över huvudtaget? För de kan ha biverkningar och den onda läkemedelsbranschen tjänar storkovan på allt från alvedon och p-piller till bedövningsmedel, cytostatika och blodtrycksmedicin.
    Jag tar garna en virus-tur, blir lite sjuk och later min friska kropp med ett bra immunsystem hantera ett virus vissa andra inte klarar av. Liksom vissa andra som dor av influensa idag varlden over.

    Din tillit till myndigheter liksom majoriteten av de andra har, och varlden over ar sa djupt rotad sa istallet for att skruva pa huvudet och tanka kritiskt och bli ens lite intresserad nar proffesorer, lakare, nobelpris -tagare och manniskor som riskerat sin karriar och sitt namn nar de forsoker varna andra om vad vaccinet faktiskt ar tragisk.
    Du vet ju mycket battre an alla de experterna? Videos och vittnesmål från de som vet bra mycket mer an dig och mig, ar enligt dig bara BS. Du gor som myndigheter sager att du ska gora.
    Ja, det ar ju enklare sa. att slippa ifragasatta. 
  • Maya84
    Anonym (Håkan) skrev 2022-01-15 03:28:16 följande:
    Imponerande att de lyckats lura varenda land på hela planeten. Tror du på det själv???

    Vad anser denna stora grupp läkare, forskare, experter och två nobelpristagare att den "sk pandemin" är? Fejk? Skapad för att att tjäna pengar? Av läkemedelsbranschen?
    Din syn på läkemedelbranschen har ju tagit enorma proportioner, det dom åstadkommit (enligt ditt resonemang) saknar ju motstycke i så fall, de har duperat en hel värld!!!
    Men vilka är läkemedelsbranschen? Vilka jobbar där? Hur har de lyckats organisera sig och knyta till sig så enastående forskare och experter? Är de maktgalna hela bunten? Besatta av pengar?
    Majoriteten av världens övriga forskare och experter är också lurade av denna allsmäktiga läkemedelsindustri och dess giriga forskare???
    Hör du inte själv hur det här låter?

    Är det alla länders myndigheter som nu kollektivt tystar ned dessa två nobelpristagare och de experter du talar om? Om nu pandemin var ett experiment av läkemedelsbranschen för att tjäna pengar på ett nytt vaccin, när började de planera för det här? Hur såg ritningarna ut? 
    Inte en enda tidning har uppmärksammat detta enorma scoop? Det skulle ju vara årtusendets nyhet.
    Precis ALLA är lurade? Världens regeringar, myndigheter, läkare, forskare, experter, analytiker, ekonomer, samhällsvetare, alla är helt duperade av läkemedelsbranschen. Är alla läkemedelsföretag i maskopi med varandra, eller finns det konkurens som kan präcka bubblan?? Splittringar inom de egna leden??? Samarbetar ryska läkemedelsföretag med amerikanska och övriga västvärlden? Kina?  Varför finns det då så många olika covidvaccin?

    Och du svarade inte heller på mitt sista stycke:

    Är det bara covidvaccinet som kan ge farliga biverkningar i framtiden? Alla andra läkemedel som används av miljontals människor, är dom helt färdigforskade och säkra? Alla nya läkemedel som kommer, är de också gift eftersom ingen vet ev biverkningar nu och om 10 år?
    Vi kanske inte ska ha läkemedel över huvudtaget? För de kan ha biverkningar och den onda läkemedelsbranschen tjänar storkovan på allt från alvedon och p-piller till bedövningsmedel, cytostatika och blodtrycksmedicin.
    Inte ett dugg imponerande, for det den stora massan gor ar att lita pa att det som sags fran de som styr, alltd ar ratt trots skramselpropaganda och sina egna intressen. Och nu sitter du nu har och vill att jag ska forklara nagot du har kunnat lasa  pa om, om du verkligen var intresserad av svaren, och varit kritisk i ditt tankande fran borjan.
    Och jag kan garna ge dig en hel dros med lankar, uttalanden, intervjuver om detta, dar du far dina svar. Sa kan du avgora sjalv om detta ar konspirationsteorier eller inte.

    Hur ar andra vacciner relevanta? Varfor ska jag ta reda pa hur lange det tog att ta fram malaria vaccinet och om det finns biverkningar? Det ar mer relevant att diskuttera ett vaccin som delat upp en hel varld,som paverkar vardagen och dar man inte ar valkommen och ses som en mindre vard manniska om man valt bort ett vaccin man inte ar trygg at ta.

    Om andra vaccin som godkants efter 15 ar kommer med biverkningar vet jag inte. Men dessa vacciner paverkar inte min vardag och dessa vacciner har knappast lett till blodproppar eller stroke efter en injection, da skulle de antagligen inte vara godkanda, men corona vaccinet som tagits fram under 1 ar har inte testats pa manniskor i en period på 15 år..., just darfor ar det kanske mer relevant...?
  • Maya84
    Anonym (Vaccinerad) skrev 2022-01-01 01:31:52 följande:
    Varför tar ni inte vaccinet?

    Halloj gott folk och gott nytt år! Hoppas ni haft det awesome ;) Men nu till The Topic, det känns som om alla i Sverige (eller i hela världen) har tagit vaccinet men sen finns det dessa inte som har tagit den. Jag skriver detta med all respekt förresten, jag respekterar allas val när det gäller detta. Undrar dock varför ni som inte tagit det har vakt att gå denna bana? Rädda för nålar kanske? :)

    Eller är det något annat? Något jag grubblat på ett tag.

    Tog andra sprutan i onsdags BTW ;)

    Kram på er


    Därför ingen kan garantera att jag inte får allvarliga biverkningar av det.
  • Maya84
    klyban skrev 2022-02-19 00:05:01 följande:

    Dock berättar fakta att det som är klart farligare och svårare och det är att få COVID-19.
    Och allvarliga biverkningar är galet få med vaccinen.
    En fin fråga är varför väljer man det som är så extremt mycket mer farligt i jämförelsen?

    Och jo, vi kan garantera en sak och att alla dör en dag, och garantera kan man aldrig göra med läkemedel.
    Se bara på Alvedon, som har orsakat mycket mer skador och död än vad COVID-19 vaccinen gjort.
    Så vad ska den konstiga svartvita argument vara för, för kan man garantera så, så skulle vi aldrig dö.


    Nekar du även annan behandling av sjukvården?
    Undrar om det åtminstone finns en röd tråd du följer.


    "galet få"? Säger någon som inte grävt lite själv och funnit tusentals videos, vittnesmål, experutlåtanden, artiklar som alla är mörkande av media, myndigheter och sociala medier. Finns det någon anledning att man inte får posta negativa åsikter eller erfarenheter om vaccinet på internet?
    Du kanske vill käfta emot alla de experter som kan bevisa svart på vitt hur vaccinet påverkar kroppen DNA?
    Klart farligare? I danmark har det smittats tusentals per vecka . Men vi går fortfarande runt som vanligt och riskerar att få smittan. Varför gör vi det om den är så dödlig? Dödsfall är minimala på friska människor så att påstå det är extremt verklighetsfrånvänt.
    Och nu när alla restiktioner är borta, då borde vi dö som flugor? Varför är restriktionerna borta?
    Varför dog inte jag när jag hade COVID, och alla mina vänner?
    Du tycker på fullaste allvar att jag ska riskera att få allvarliga biverkningar för ett flunsa liknande virus, som dessutom inte ens stoppar pandemin, utan smittar människor ändå?

    Kul att man litar på blint på myndigheter som du gör.

    "One of the world?s most prominent medical doctors with expertise in treating COVID-19 has gone on the record with a scathing rebuke of the U.S. government?s approach to fighting the virus. He says the government?s strategy, carried out in cooperation with the Bill and Melinda Gates Foundation and the United Nations World Health Organization, has resulted in tens of thousands of unnecessary deaths and is now being followed up with thousands more deaths caused by a mass-injection program."


  • Maya84
    Anonym (A) skrev 2022-02-19 00:47:57 följande:
    Hur mycket du än käftar så påverkar vaccinet inte DNA.
    Du bör undersöka seriositeten på dina "källor".
    Nej ok, för du vet med säkerhet vad ett vaccin innehåller? Eller var du med att ta fram det?
    Du vet ju inte ens mina "källor", men du är sjukt snabb att påpeka att källorna inte är trovärdiga. Du har alltså redan bestämt dig  att jag har fel, utan att ta reda på varför många  (inklusiver nobelpristagare) och forskare går ut med denna information. Det är ju tydligt att om man inte orkar eller vill ta reda på saker som sträcker sig längre än vad Expressen, SVT eller staten vill tala om för dig så är det inte konstigt att majoriteten har vaccinerat sig.
  • Maya84
    Anonym (A) skrev 2022-02-19 00:59:48 följande:
    Det spelar ingen roll hur många ord du producerar.
    DNA påverkas inte ändå.
    "det spelar ingen roll hur många som forskat i vaccinet, eller hur mycket info det finns att ta del av, för jag vet bättre bakom min skärm på FL och min åsikt bestämmer vad ett vaccin innehåler och inte".

    Vilket argument du kom med! Du krossar verkligen!
  • Maya84
    Anonym (A) skrev 2022-02-19 01:06:52 följande:
    Ännu fler ord.
    DNA påverkas inte.

    Vem citerar du? 
    Om du vill ha en seriös disskussion och faktiskt är intresserad av annat än vad mainstream media lurat i dig så fine, du låter som en som bara vill käfta emot.

    Om du vill ha svar så andvänd intrnet, eller är ditt Google trasigt? Du kanske får leta lite innan allt blir bannat.
    En tysk läkare Andreas Novak blev mördad strax efter han kommit ut att ett livsfarligt ämne i vaccinet injeceras i kroppen . En annan läkare dog strax efter att han sagt att covid vaccinet innehåller ämnen som har som syfte att rubba din DNA.
    Det är sådant du finner om du vaknar till. Men du är inte intresserad av fakta. Du vill bara ha rätt.
  • Maya84
    Anonym (A) skrev 2022-02-19 01:27:24 följande:
    Det finns inget att diskutera. 
    Då är mitt tips att hålla sig borta från forum där man disskuterar saker.
  • Maya84
    Anonym (A) skrev 2022-02-19 09:30:34 följande:
    Du diskuterar inte, du sprider lögner.
    Nej jah sprider inte lögner. Det du kallar lögner är saker du inte förstår
    klyban skrev 2022-02-19 13:39:15 följande:

    Fakta, forskning och en röd tråd av saklighet berättar du har fel.
    Varför sprider du desinformation?
    Och så uppenbar också.

    www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html



    Men är folk okapaba att ansdvända internet? Ta reda på saker slälv. jag behöver inte hålla dig i handen
Svar på tråden Varför tar ni inte vaccinet?