Inlägg från: Anonym (I) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I)

    Varför tar ni inte vaccinet?

    Jag lyssnade på min intuition som sa att jag absolut inte skulle ta det. Har därefter läst på. Bland annat biverkningsrapporter och pfizers egen studie där fler dog i behandlingsgruppen än i placebogruppen och blivit än mer övertygad om att jag inte vill ha det. Allt hets och press och hat har också bidragit till att jag blivit ännu mer ovillig att ta det. Jag dör hellre eller blir fängslad än att ta det vaccinet. Kommer Indiens avaktiverade vaccin hit kan jag tänka mig det.

  • Anonym (I)

    Länge sen jag var inne i den här tråden men måste bara reagera på att någon på fullaste allvar använder BBC som vetenskaplig källa. Herregud...

  • Anonym (I)
    klyban skrev 2023-04-27 20:16:32 följande:

    De magiska skador är vad antivaccer propagandan du ger oss kommer ifrån.
    Visste du inte om att vaccinet är frivilligt?


    CDC har det du efterfrågar, nu har du källa.


    Anonym (I) skrev 2023-04-27 19:47:08 följande:

    Länge sen jag var inne i den här tråden men måste bara reagera på att någon på fullaste allvar använder BBC som vetenskaplig källa. Herregud...


    BBC återger vetenskapen och FAKTUMET är att det är att de återger vad de säger om vaccinen och hur säkra de är och att redan efter 6 veckor säger CDC att de inte kan detektera nya biverkningar eller skador.


     


    Det ENDA du berättar är att du inte förstår vad BBC är och att de återger vad forskningen säger och att skador man inte kan se idag, uppstår inte efter 10år utan att synas först.


     


    Lycka till påvisa annat Skål


    BBC är en nyhetskanal. Det är vad det är. Det är ingen vetenskaplig studie, inte ett forum för läkare, ingen sammanställning av statistik. Vad man kan använda det till om något är väl OM de tar upp någon specifik studie eller hänvisar till statistik är att gå till den faktiska källan och läsa och se efter själv. Källkritik kallas det för. skulle du använda BBC som källa om du skrev en vetenskaplig studie om något? Lika seriöst som att använda Aftonbladet, Expressen eller tv4. 
  • Anonym (I)

    Det är lönlöst att diskutera med klyban eftersom ingenting som någon säger går in. Personen ifråga kan inte ens formulera sig på ett vettigt sätt och upprepar sig som en trasig skiva om hur nyhetskanalen BBC är så otroligt vetenskapligt. Det är ju bara pinsamt alltihop.

    Någon enda gång skulle jag önska att man faktiskt på riktigt kunde diskutera vaccinet på ett vettigt sätt med någon som är pro vax, dela studier, siffror, iakttagelser etc med varandra, men det går ju uppenbarligen inte. Glåporden haglar och ingen är intresserad av fakta. 

  • Anonym (I)
    klyban skrev 2023-05-03 16:44:31 följande:

    DU har inte förklarat nått, BBC och CDC har förklarat för dig att du har fel.


     


    Och den riktigt stora frågan är varför du så svårt försvarar antivaccer propaganda och på något som aldrig skett innan.
    Du säger dig ha en utbildning, men vad är den värd när du fantiserar ihop saker man aldrig sett innan?
    Men för all del, vart har du fått denna tokig tanke, eller ska vi få se en efterkonstruktion som med ditt helt galet tokiga vattkoppor påståenden.
    Och skyller detta på en läkare, och detta till trots vi hade bevisen att vattkoppor hade ett R0-tal som var x10.


     


    Jag förstår vad allt handlar om för dig, och det är att du inte kan erkänna ha fel.
    Men nu när det är så illa, varför påstå så tokiga saker om nått man inte sett innan.


    För finner det makalöst du börjar föra antivaccer propaganda och inte fatta hur tokigt det var och bara sagt oops det blev fel, alternativt göra som du gjort på vattkoppor bar låtsas som det regnar.


     


    Men varför du radar upp dessa felen du gör, det är en stor gåta varför det sker.
    Och speciellt när du försvarar det till absurdum som dessa magiska skador som du säger ska uppstå efter 10år, som ingen kan se röken av före.
    Och BBC rapporterar om detta i saklig artikel att du har fel, och CDC bekräftar men säger tom efter 6 veckor ser dom inget nytt.


     


    Kör du copy-paste eller? Du upprepar samma samma sak hela tiden och kommer inte med någonting nytt. Dödstråkigt men typiskt för fanatiska vaccin-frälsta som inte kan ta in någonting annat än det som det som följer den egna åsikten. 
Svar på tråden Varför tar ni inte vaccinet?