• Anonym (Mina favori­ter!)
  Mån 3 jan 15:41
  8280 visningar
  29 svar
  +2
  Inlägg från Anonym (Mina favoriter!) Visa alla inlägg
  29
  8280

  Varför alltid samma ämnen?

  Människor är intresserade av olika ämnen och det får man acceptera. Det du tycker är intressant är jag helt ointresserad av och vice versa. Så är det bara och inget att uppröras över.

  När jag går in på FL (forumet alltså) kollar jag först Nya trådar och väljer där vilka jag ska lägga till mina favoriter, sedan går jag vidare till Mina favoriter och ser då enbart trådar jag själv valt ut som intresserar mig. Då slipper jag i fortsättningen se massa trådar som känns irrelevanta för mig. Om ni som klagar på att exempelvis se sida upp sida ner med lektrådar gjorde som jag, skulle ni ju fortsättningsvis slippa se dem. Problem solved och vi kan alla samsas på forumet med våra olika preferenser och intressen.

 • Anonym (Mina favori­ter!)
  Mån 3 jan 16:00
  #24
  Anonym (K) skrev 2022-01-03 15:46:41 följande:

  Ja svårare än så är det ju inte! :)


  Precis! Problemet verkar vara att alltför många i stället för Nya trådar ?> Mina favoriter primärt använder sig av Senaste och Hetaste och då ständigt på nytt måste konfronteras med trådar de vill slippa se. Jag kan förstå att det blir tjatigt och det är därför jag inte gör så.
 • Anonym (Mina favori­ter!)
  Mån 3 jan 16:02
  #25
  Anonym (Major) skrev 2022-01-03 15:57:12 följande:

  Jag tycker att det borde finnas många fler trådar om skillnader i ålder mellan kvinnor och män, speciellt där kvinnan är yngre, även kanske om syskonrelationer


  Ha ha, mitt i prick.
 • Anonym (Mina favori­ter!)
  Tor 6 jan 09:40
  #29
  +1
  Belmadelfin skrev 2022-01-04 23:14:06 följande:

  Jo men för att kunna välja favoriter behöver man ju kolla under nya trådar.. och då dyker det ju upp 50 olika göra barn efter fyrtio eller vaccinationstjats trådar dagligen.


  Jo, du har väl rätt vad gäller vaccinations- och barntrådarna och dessa borde, som redan föreslagits av flera, kunna slås i hop - men för det behövs till skillnad från nu aktiv moderation. Men lektrådar verkar inte startas lika frekvent, så dem slipper man nästan helt under Nya trådar.
Svar på tråden Varför alltid samma ämnen?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.