• Mån 3 jan 17:47
  2391 visningar
  1 svar
  1
  2391

  Naturism

  Nu sorterar ju inte Naturism under "Fritid & Hobby", eftersom det är en livsstil och inte en fritidssysselsättning, men det var tyvärr bara vad som fanns att välja mellan...


  Hursomhelst... Har vi några fler naturister med oss här?

  Själv är jag både naturist/nudist och publicerad nakenmodell (foto- och krokimodell). Med "publicerad" menas i detta sammanhang utställd på konstgalleri-utställning och publicerad i press.


  Även om majoriteten av mänskligheten fortfarande, konstigt nog, ställer sig frågande till detta levnadssätt så ökar antal utövare - både äldre och yngre (även barnfamiljer) ansluter i god takt - och fler och fler inser alla fördelar med att vara naken både i hemmet och utanför.

  Så, som sagt, är vi fler naturister här på denna sida?   #NakedYoga


  Christofer Döss Naturist
Svar på tråden Naturism
 • Mån 3 jan 18:13
  #1

  Vad är naturism?


  "Här finns en förklaring till vad som menas med naturism, vad en naturist är och vad som skiljer honom eller henne från en som bara badar naken då och då.


  Här finns även en beskrivning av fördelarna med att vara naturist.


  Detta är naturismens definition och rättesnöre:


  Naturismen är en livsstil i harmoni med naturen. Den utmärks av praktiserandet av gemensam nakenhet och har till ändamål att uppmuntra självkänsla, respekt för andra och för omgivningen.


  En naturist behöver inte vara naken. Det är inte nakenheten som avgör om man är naturist. Det viktiga är inställningen till livet, till andra människor och till naturen. Det är inte viktigt med kläder - det är något man tar på sig när det är kyligt eller när andra människor besväras av ens nakenhet. En naturist respekterar andra människor som de är - en människa är en människa oavsett kön, hudfärg, religion, yrke, månadslön, innehav av dyr bil, sexuell läggning etc. etc..."


  Mer finns att läsa på t ex www.scandinavianaturist.org (där jag hittade denna text)  Christofer Döss Naturist
Svar på tråden Naturism
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...