0 Följare 0 Följer

välbärgad man i mina bästa år

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

53 år

Civilstatus

Änka/änkling

Personlighet

Glad     Nattuggla     Omtänksam     Optimist     Pilsk     Snäll     Trygg     Tänkare    

Intressen

Dator/Internet     Djur     Ekonomi     Fotografi     Matlagning/Bakning     Musik     Resor     Trädgård    

Musik

Blues     Hårdrock     Metal     Pop     Punk     Rock     Soul    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

2024-07-10 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Tycker tjejer mellan 18-25 att 40+ är äckliga gubbar?: Tror frågan är lika relevant när det gäller ombytt könsfråga. Halvfeta kvinnor är garanterat lika oattraktiva som halvfeta män. Tror inte åldern är den avgörande frågan utan snarare hur.
2024-07-10 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Ni män som blir ihop med en yngre kvinna- är ni öppna för fler barn?: Nu är ju troligen jag betydligt äldre än vad genomsnittsmannen här på FL men skulle jag träffa en kvinna som typ vore hälften så gammal som jag, som dessutom inte själv hade några egna bar - och kanske.
2024-07-10 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Flytta in i husbil: Husbil är nog helt uteslutet med tanke på din ekonomi. Har du fast jobb och var bor du i så fall? Husvagn är nog det enda alternativet i så fall och många större (populära) städer har året-runt campingar.
2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: HUR ser jag fotbolls-EM på TV4???: Har du en dator - stationär dator eller laptop - så är det väl bara att surfa in på:

https://www.tv4play.se/

fast du måste registrera dig först med användarnamn och fungerande emailadress (vilket är.
2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Aldrig törstig, hur ofta dricker ni?:
...sorry... det ska naturligtvis stå... 3 LITER PER DYGN!

Har ingen aning om/hur man redigerar inlägg. 

2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Aldrig törstig, hur ofta dricker ni?: Frågan är väl snarare hur mycket du rör dig och vad du jobbar med? Själv dricker jag ca 3 liter dygn och rör mig väl normalt trots att jag aldrig satt min fot på ett "gym". Rör mig dock några timmar.
2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Ta en sjukdag för att hinna röja hemma?: Det mest trista i detta förfarande är ju att det är din chef dvs att det är företaget dvs din arbetsgivare som blir den största förloraren. Hade det enbart varit staten, dvs skattesystemet som blivit förloraren.
2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Var hittar man äldre kvinnor:
Pensionärernas riksorganisation

Kolla in deras hemsida för mer info!

2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Skulle ni kunna ha en trekant med er partner?: TS - du borde kanske lagt in en annan aspekt eller fråga som kanske kan vara minst lika viktig på att bevisligen alla knullar runt mer och mer mer eller mindre utan att kanske tänka sig för - MED ELLER UTAN KONDOM ELLER SKYDD I.
2024-07-08 välbärgad man i mina bästa år svarade i tråden: Var hittar man älskare: Jag misstänker att du skulle få ett mer ärligt svar om du ställer frågan på FLASHBACK. Om du inte vet vad Flashback är så gå in på Google, som är världens största sökmotor och.