• Tis 4 jan 13:28
  64686 visningar
  269 svar
  -1
  Inlägg från TaleOfBrokenEggs Visa alla inlägg
  269
  64686

  Äggdonation 2022

  Jag och min man har efter flera år av egna försök och 6x IVF bestämt oss för att gå vidare med äggdonation. Redan nu I januari planeras insättningen. Jag är både otåligt exalterad och nervös. Finns det någon medsyster här I forumet som vill dela tankar, tårar och glädje med mig så får du gärna hoppa in här.

  Sagan

 • Svar på tråden Äggdonation 2022
 • Tor 6 jan 21:37
  #2

  Tack! Tvekade på om jag skulle skriva ett inlägg eller inte. Är egentligen ganska privat av mig. Men behöver kunna bolla med andra i samma situation.

  Kliniken har inte öppnat än efter jul och nyår, så jag har inget exakt datum. Tanken är att det ska ske i naturlig cykel. Är bara van vid IVF med massa sprutor och hormoner, så lite svårt för mig att greppa att det närmar sig. Dock är jag nog mer påverkad av det än jag inbillar mig, jag är nära till gråt hela tiden. Otroligt känslomässig process.

  Jag hoppas tiden i kön går fort för dig.

 • Mån 10 jan 20:47
  #8

  Vi är under behandling hos Livio. Ställde oss i kö för ungefär ett år sen och har blivit matchade två gånger tidigare, men då har det tyvärr inte blivit några ägg till oss. Men nu vid tredje matchningen gick det vägen. Ska dit på undersökning nästa vecka, hoppas allt ser bra ut och att vi får datum för planerad insättning. Just nu är det bara att vänta.

 • Tis 11 jan 21:25
  #10

  Stort lycka till imorgon! Jag håller tummarna för dig.

 • Sön 27 mar 11:01

  Hej,

  jag föll ur tråden. Gjorde en första insättning i början av året som inte lyckades. Det var tungt som attan.

  Förra veckan gjordes en andra insättning. Och den har börjat bra! *peppar, peppar*

  Jag ska testa 31 mars och ringa in beskedet till kliniken. Men... kunde i vanlig ordning inte hålla mig. Tog ett test igår, som också var BIM. Och det blev ett plus. 

  Det känns väldigt spännande detta, vem vet... kanske, kanske!!??

  //Sagan

 • Tor 21 apr 18:41

  Idag såg jag mitt livs första lilla pickande Hjärta. Efter fyra år av försök fick jag äntligen se det. Så litet och så galet stort. Från huvud till rumpa mättes 13.26 millimeter. Kunde så klart inte se några detaljer. Men det lilla pickandet gick inte att ta miste på. Vecka 7+4 idag. Går allt vägen blir det en bebis i början av december. Tänk vilken julklapp det skulle bli.

  Blir glad att läsa alla era inlägg i tråden, vi är inte ensamma i våra processer. Det känns fint. 

 • Fre 22 apr 20:18
  Zinja skrev 2022-04-22 13:02:48 följande:

  Hej alla! Jag försökte svara TaleOfBrokenEggs men fick inte till det  Grattis till dig! Vi verkar ligga väldig lika i fas. Jag har fått ett donerat ägg av min syster, i V9+4 nu, BP 20/11.

  Jag undrar lite hur era medicinordinationer ser ut? Jag tar Utrogestan 200mg x3, Estradot 100 mikrog, Trombyl 75 mg till kvällen plus förstår folsyra. ska lägga till att jag inte har några äggstockar vilket nog är relevant i sammanhanget?

  Progesteron och östrogen skall jag sluta med om två dagar. Hur lång ordination har ni? Undrar om det skiljer sig åt mycket?


  Stort grattis till graviditeten! Och vad roligt att följas åt här!! :)

  Jag har progesteron några få dagar till. Ska bli skönt att slippa dom. Börjar med Trombyl idag. Och folsyra så klart. Utöver det, inga andra mediciner. Jag hade insättning i egen cykel. 
Svar på tråden Äggdonation 2022
Logga in
Bli medlem