• Eva7272

    Äggdonation 2022

    Kronärtskocka skrev 2022-03-30 21:30:44 följande:

    Jag behövde inte vänta så länge:
    Min klinik ringde mig idag och erbjöd mig en donator. Så nu är bollen äntligen i rullning. Jag har ingen direkt koll på något om behandling och tidsplan. Men just nu spelar det ingen roll. Det kommer lösa sig tids nog. Och jag kan samtidigt som jag sörjer också känna hopp inför att jag nu får större chans att lyckas! 
    Får nog ägna någon kväll åt att läsa gamla äggdonationstrådar igen. Behöver fylla huvudet med lyckliga slut efter äggdonation snarare än att följa IVF försök som lyckas när mina inte gjorde det. 

    Hoppas, hoppas detta kan göra att jag en dag får välkomna ett nytt liv till världen!


    Jag är inte helt framme vid lyckligt slut än men en bra bit på väg. Jag gjorde ett försök i juli förra året som tyvärr misslyckades. Sen gjorde jag försök 2 i september och blev gravid. Jag har precis gått in i 8:e månaden. Har gjort vanligt IVF försök tidigare som inte lyckades. Men nu tror jag och hoppas att detta kommer gå väven. Även om jag tvivlar lite ibland, blir väl så när man har varit med om en del innan (bland annat blivit spontant gravid en gång och fick se hjärtat slå men på nästa koll hade det slutat). 

    Håller alla tummar och tår för dig och tror att det kommer gå bra. 

Svar på tråden Äggdonation 2022