• Jamnky

    Äggdonation 2022

    Jag har följt tråden ett tag men hoppar in först nu. Jag har läst era historier och ser nu att många kommit långt och har plussat vilket är  jätte roligt och jag.är ledsen för er som det gått mindre bra för.
    Själv är jag gravid i vecka 22 genom äggdonation som vi gjorde på Livio i Falun. Vi hade innan försökt få barn i fem år varav de sista åren med IVF. Tillslut sa läkarna att mina ägg troligen var fär dåliga och vi ställde oss i kö. Efter ett år ringde de och hade en donator. Vi fick fyra befruktade ägg varav ett sattes in och tre hamna i frysen. Detta är första gången som jag varit gravid överhuvudtaget och jag fyller snart 39. Det är omtumlande, overkligt och väldigt oroligt, men också super spännande och kul. Vi hoppas nu bara allt går vägen. Lycka till alla ni andra!

  • Jamnky

    Vi gjorde KUB men det var inte helt enkelt. Vi vet inte åldern på vår donator så barnmorskan var först väldigt velig kring hur hon skulle räkna men tillslut satte hon högsta möjliga ålder dvs 35. Vi fick då 1:20000 risk för alla tre kromosonavikelser. 

Svar på tråden Äggdonation 2022