Inlägg från: Jat bebislängtan |Visa alla inlägg
  • Jat bebislängtan

    Äggdonation 2022

    Hej, helt ny här, är det någon som har erfarenhet av äggdonation genom EmBIO medical clinic i Aten? Önskar kontakt, vi befinner oss på plats nu.

  • Jat bebislängtan

    Hej,

    nej fy vad tråkigt och sorglig. Kan kliniken du går hos hjälpa dig att utreda vad det skulle kunna vara? Är du hos en svensk klinik?

    Ja, enligt vår behandlingsplan skulle insättnien ha varit förra lr denna veckan men vi får inte något svar på vad det är som dröjer+lite annat som inte är tydligt. 
    Tänkte om någon annan har erfarenhet av denna klinik lr känner till dom på något sätt?

  • Jat bebislängtan

    Hej igen, hoppas på någon med bättre koll än vad vi har här i tråden Glad
    Gjorde återföring i fredags av, enligt kliniken, 2st embryon. Kontakten med kliniken har varit präglad av att dom har mkt hög arbetsbelastning men vi var på plats och följde behandlingsplan osv. För att göra en lång historia kort så lämnades spermaprov i onsdags och donatorns ägg kan alltså ha befruktats knappt två dygn före återföringen.
    Själva återföringen gick mycket, mycket snabbt (Max 1 min) men läkaren visade mig vit prick på ultraljudsskärmen och sa att allt hade gått bra och gratulerade osv. 

    Medicinerar och har fått info om hur vi ska göra de kommande två veckorna. Även fått hjälp med att få medicin skickat till Sverige inför att behandlingen startade.


    Fråga; är det möjligt att göra återföringen så snabbt? Någon med erfarenhet lr kunskap?

  • Jat bebislängtan

    Stort tack för svar @kronärtskocka och @mummy shark Hjärta jag hade ju velat veta mer, hur bra embryona såg ut, hur många celler osv men kan ju maila och fråga. Alla var vänliga på kliniken men med väldigt lite tid. 


    Tack igen @konärtskocka och @mummy shark - vet inte Hur man taggar, ny i forumet Glad

  • Jat bebislängtan

    oki, tack!! 


    Embio medical clinic i Aten.


    Och ni hade varit i Riga? Hoppas att allt går fint för er nu! Solig


    Mummy Shark skrev 2022-07-24 18:13:15 följande:
    Man väljer "citera" bredvid användarnamnet på den man vill svara. Glad

    Vad är det för klinik?

    Jag tror inte du får svar på den typen av frågor någonstans, ärligt talat, mer än att det "ser bra/normalt ut". Även på bra kliniker så är de privata vilket innebär vinstdrivna, och det märks garanterat mer utomlands än här i Sverige. Då blir det lite löpande band-känsla. Men funkar det bra med mailkontakten och de är trevliga så är det kanske gott nog.
  • Jat bebislängtan

    Är det någon vita med att beställa ett progesterontest när man mitt i behandling och snart har testdag?

  • Jat bebislängtan

    Oki, tack för svar!!  {#emotions_dlg.flower}


    Tar en hög dos nu så kanske kan avvakta till testdag.


     


    AndraSladdis skrev 2022-07-27 22:31:19 följande:
    Det enda syftet skulle vara att bekräfta att din kropp tar upp progesteronet som tänkt. Det gör den oftast om man följer klinikens medicinplan. Men i sällsynta fall kan man ha ett lågt värde och behöva öka dosen. Spelar bara roll om du är gravid. 
Svar på tråden Äggdonation 2022