• Anonym (Paret)

    Tips på bra vibrator

    Hej! Vi vill uppdatera vår uppsättning leksaker med en vibrator, någon som kan komma med tips och råd på vad vi ska köpa?

    Vi (hon) har idag en rosa slät stav som vibrerar, en Satisfyer, en rabbit.

    Sarisfyern gillar hon och den används ofta, rabbiten är ingen favorit och används nästan inte och den rosa staven är bra och anvönds också ganska frekvent. Hon vill inte ha något man stoppar in utan den ska användas utanpå, på klitoris.

    Den nya får gärna ha starka vibrationer, vara ställbar i styrka och vara tystgående. Vad ska vi köpa? Tips emottages tacksamt!

  • Svar på tråden Tips på bra vibrator
  • HasseA

    I princip ingenting som drivs med batterier har starka vibrationer. De är i stället snabba och "korta". Fast ett par mjuka öron får ju upp vibrerandet om de sitter på en liten vibrator stor som ett finger.

    Om man vill ha starka vibrationer kan jag inte tänka på så mycket annat än en magic wand, kopplad till väggen. Då får man mer el-effekt, som orkar driva en större motor. Och vibrationerna blir ju då något helt annat.


  • Anonym (Vibration)

    Utefter de leksaker du skrivit att ni redan har så kanske någon av dessa kan vara av intresse? De alla verkar smidiga och stimulerar klitoris genom vibration.

    lustlet.com/products/lelo-nea-2-obsidian-black
    lustlet.com/products/senzi-vibrator-djup-rosa
    lustlet.com/products/satisfyer-layons-white-temptation
    lustlet.com/products/satisfyer-partner-toy-plus-remote-couples-vibrator
    lustlet.com/products/satisfyer-signet-appstyrd-penisring

  • Anonym (Paret)

    Har faktiskt köp den parvibratorn fast utan fjärrkontroll. hon vet dock inte om att jag köpt den utan det blir en överraskning kanske redan i helgen. Får väl återkomma efter provkörning.

Svar på tråden Tips på bra vibrator