0 Följare 0 Följer

HasseA

Förälder

Hasse, ihop med Anna, medelålders. Har bloggat rätt länge på Aftonbladet, en ren sexblogg, den är sen överflyttad - och i princip nerlagd - till Wordpress, hasseochanna.wordpress.com. Men nu har jag skrivit några inlägg igen, 2012.

Att jag började sexblogga berodde på att Anna o jag tillsammans insåg hur fantastiskt sex kan vara, och att det faktiskt fanns saker jag kunde skriva om, som kunde ge andra inspiration. I vårt fall handlar det om bondage, smisk, sexleksaker, och massor med G-punkts- och fontänorgasmer. Och massor av kärlek. Det finns 100-tals inlägg om sånt, och allt som beskrivs är sant.

Första inlägget är från november 2006, och om man vill följa vår resa genom sexlivet, går man lämpligen till första inläggen via Arkiv till höger, och läser sig framåt. Det kommer ta ett tag, dock, det är många inlägg. Redan då i november finns vårt första prov med bondage beskrivet, och redan då använde vi en hel del sexleksaker (vi hade bara varit ihop i några år då). Smiskandet kom senare, jag minns inte när.

På bloggen kan man välja olika kategorier, tex "leksaker" eller "bondage" för att få upp de inlägg som handlar om något speciellt. Kategorin "Anna" visar de inlägg som Anna skrivit. Man kan också frisöka efter ord.

Kommentera gärna inlägg, det är det väldigt få som gör! Jag ser om kommentarer kommer, även om det är på gamla inlägg.

/Hasse

Civilstatus

Förlovad

Föräldratyp

Deltidsförälder    

Personlighet

Omtänksam     Pilsk     Trygg    

Intressen

Sex/samlevnad    

Husdjur

Silverfisk    

Innehåll