• Sockerbulle1

    BIM Februari 2022

    Lägger till mig i listan igen. Plussade i november på fjärde försöket, men som tyvärr slutade i akut operation pga utomkvedshavandeskap. Blev av med vänster äggledare och hoppas nu på ety nytt plus. Enligt appen är BIM 9/2. 


     


    2/2 Etaj (6:e försöket sjätte barnet)
    5/2 Ellobi (6:e försöket efter mf, 2:a barnet) 
    5/2 Miisery (2:a försöket, första barnet) 
    6/2  Evelinagra1 (13e försöket? 1a barnet)
    7/2 Holy93 (Tredje försöket, andra barnet) 

    7/2 Tjillevippen (7:e försöket, 1:a barnet)
    9/2 Sockerbulle1 (första försöket efter X, första barnet)
    10/2 Sofiaa90 (31år, sjunde försöker, första barnet) 
    11/2 Butembobaby (andra försöket andra barnet, mf förra cykeln) 
    11/2 Fagelfri 33 år (femte försöket, andra barnet)
    12/2 Annemarit123 (fjärde försöker, andra barnet) 
    12/2 Grodan90 (32 år, första försöket, tredje barnet)
    14/2 Caleido (29 år, andra försöket) 
    16/2 Fyran4 (38 år, 12:e försöket, fjärde barnet)
    18/2 Kiiwii (4:e försöket, tredje barnet) 
    20/2 LJM91 (5:e försöket, första barnet) 
    20/2 Aducia (2a försöket, tredje barnet)
  • Sockerbulle1

    Idag är det ÄL+6 och jag fick sånt plötsligt illamående under dagen samt molande värk långt ner i magen. För långt till mens och långt efter ÄL, någon som haft liknande?

  • Sockerbulle1

    Lyckas inte citera heller. 


    svar till kiiwii: jag är också på ÄL+8. Är illamående idag, vet inte om det är på riktigt eller ett symtom jag letat efter ;) när tänker du testa? Har du några fler symtom? Jag ska verkligen försöka hålla mig från att testa denna gång. Plussade inte förrän på BIM+3 senast. 

  • Sockerbulle1
    Kiiwii skrev 2022-02-04 10:08:50 följande:
    ÄL+9 här och nu börjar det närma sig BIM. Nu har mina onda bröstvårtor börjat ge med sig, har inte lika ont. Har haft  mkt mer ont och längre tid än vad jag brukar den här gången så jag hoppas det berodde på en super-ägglossning ;) Nu önskar jag att jag kunde få känna lite andra symtom som du känner exempelvis, men jag har aldrig känt symtom före BIM så tror inte det kommer ske.

    Jodu, humöret växlar under cykeln helt klart, haha. Jag har dock fått så mkt mindre pms-humör sedan jag började äta Efamol. Innan dess blev jag typ deprimerad och så trött en vecka före BIM jämt. Skönt att slippa det faktiskt. Känner mig pigg och glad. Det är ju fredag också :D
    ÄL+9 även för mig idag. Illamåendet har tilltagit, vet dock ej om det är framkallad Inbillning eller tyder på något. Kan det vara på grund av hunger? Har aldrig känt ömma bröst, dock känns de mer fylliga vilket såklart är trevligt. ;) Dock har mitt humör varit väldigt mycket upp och ned. Känner mig allmänt nedstämd och negativ. Ska bli skönt med helg och vila. Planerar att vänta med test till efter BIM. Blir bara så besviken. 
  • Sockerbulle1
    evelinagra1 skrev 2022-02-05 09:18:44 följande:
    Såhär ser den ut nu, håller tummarna att den inte sjunker imorgon! Borde ha BIM då, hur har det gått för dig? Tagit något test idag?
    När jag blev gravid i november så såg min temp ut som din. Den ökade väldigt lite vilket gjorde att jag tappade hoppet helt. Men plötsligt kom pluset på BIM+3. Håller tummarna!
  • Sockerbulle1

    BIM-3 idag. Känner mig hängig och ont i kroppen. Fick plötslig ryggsmärta som fortfarande sitter i. Undrar om det är förkylning på gång eller om det är symtom. Känner någon igen det?

  • Sockerbulle1

    BIM-2 och har sånt fruktansvärt illamående idag. Känner även av som små pirrningar ned i benen och ryggvärk. Vågar knappt tänka på att det är något. Har tänkt att inte ta test förrän tidigast BIM. Varför är det så svårt att håll sig? Tungan ute

  • Sockerbulle1

    Har haft så tydliga symtom senaste dagarna som gjort att jag gått från tveksam till ganska säker på att det är något. Idag sjönk tempen rejält och testet var totalt blankt :( 

    BIM flyttades från idag till imorgon för en vecka sedan ungefär. Så hoppet är inte ute än. Känner mig så besviken men ger inte upp förrän mensen kommer. 


    Fortfarande så illamående :(

  • Sockerbulle1

    Blev ingenting denna månad heller, mensen kom idag. Känner mig så misslyckad :( går vidare till marstråden. Lycka till! <3

Svar på tråden BIM Februari 2022