• Kiiwii

    BIM Februari 2022

    My871 skrev 2022-01-29 23:10:07 följande:

    Man blir verkligen helt tom efter missfall. Har aldrig varit med om det innan och hoppas verkligen jag slipper vara det igen. Stackars alla dom par som drabbas av många missfall. 


    fem barn är ju en härlig summa ändå. Det känns redan som man är ett eget litet team och en femte kommer passa in perfekt. Det är ju lite ålderskillnad på barnen också:) 
    spännande med en Aladdin. Att börja om helt från början igen. 


    hur gammal är du Om man får fråga :) 
    jag är 35 i år. 


    dagarna sniglar sig fram just nu. Jag är så orolig att coviden gjorde att vi missade ÄL :( 


    Då är vi ju jämngamla, jag med är 35 :)

    Var ni sjuka under ÄL och därför kanske missade den?

    Vi höll på missa min ÄL då jag vanligtvis får ÄL ganska sent, den här månaden började jag känna ÄL-flytningar redan dag 8-9? tur jag lyssnade på kroppen och började testa (positivt dag 12) och såg till att mysa på varje dag tills jag kände att ÄL var över, så vi kan inte ha missat den, haha. Tyvärr så betyder ju inte det att det blev bebis bara för att man inte missade fertila fönstret? mkt ska klaffa för att det ska bli en graviditet vet man ju? 

    Bara försöka hålla sig sysselsatt och härda ut den lååååånga väntan? :)
  • Kiiwii
    Cannano skrev 2022-01-30 17:58:36 följande:
    Tog nytt gravtest denna morgon, och Strecket är starkare idag än igår, men fortfarande svagt.
    (ÄL+10 / BIM-4)
    Känns lite som man kan börja glädjas på en mini på riktigt nu. 
    Även om det känns alldeles för tidigt för att vara säker, fick mf i julas... Så känner mej lite skärrad och rädd att det ska hända igen. 
    Men ska köpa digitalt test nu i veckan, där har man ju svaret svart på vitt. 
    Slipper jag oroa mej för att det ev är ett spökstreck eller dåligt test som visar falskt positivt. 

    Ser ju verkligen lovande ut :D Hoppas det får vägen den här gången. 


    evelinagra1 skrev 2022-01-30 19:03:28 följande:

    Äl+4 och jag vet inte vad det är men jag känner mig så pirrig, som ett barn på julafton haha.. har dock pms men ja ägget har ju inte ens hunnit fästa än men hoppas sååå att det tar sig denna gången


    Är också på äl+4 och har varit så spänd och pirrig ända sedan jag började känna att äl var på gång och den glada gubben kom upp på testet :D Så långt bort innan man vet men ååååh vad jag hoppas den här gången.

  • Kiiwii
    evelinagra1 skrev 2022-01-30 21:10:57 följande:
     Kul att vi är på samma dag! Men ja det känns sååå långt bort och har känt precis samma som dig, så spänd och pirrig!! Hur länge har ni försökt? :) 
    Bestämde i höstas att vi skulle satsa på ett sista barn, men har bara försökt seriöst 4 gånger, detta är fjärde. Inte haft så regelbunden mens under hösten men senaste tiden har det varit ordning ;) 

    Får se till att ha fullt upp så man jag inte tänker för mkt på detta.
  • Kiiwii
    evelinagra1 skrev 2022-01-30 21:36:33 följande:

    Ja okej va roligt! 


    när har du tänkt att testa eller väntar du till BIM?


    Först hade jag bestämt mig att vänta tills efter BIM? men vettetusan om jag kommer kunna hålla mig tills dess :) Tidigare graviditeter har jag testat typ en vecka efter BIM, men då har jag inte haft lika bra koll som nu på allt utan tagit det mer som det kommer. 


    Hur tänker du göra? 

  • Kiiwii
    evelinagra1 skrev 2022-01-30 22:05:07 följande:
     Vill vänta tills BIM men vet att jag inte kommer klara det haha.. men testar tidigast på fredag 
    Tycker det är då spännande att följa alla här, nästan lika spännande som för mig själv :D Snart är ju ÄL+4 förbi, en dag närmre haha.
  • Kiiwii

    Mitt strålande humör fortsätter att hålla i sig, härligt att fler känner samma angående måendet. Det har varit deppigt ett tag tidigare, för mig iaf. Detta får gärna fortsätta :)

    Äl+5 idag. Har haft såååå ont i bröstvårtorna sedan äl och det håller i än, kan inte ta på dom, så jag räknar med att det var ett monster-ägg som släppte, haha.

  • Kiiwii
    Klarmulken skrev 2022-01-31 13:33:56 följande:

    Mitt första inlägg i tråden och på familjeliv någonsin ???? vårt första försök med nummer fyra. Delammar fortfarande vår son född 21 och har varit så nervös för risken att jag inte har fått igång min ägglossning. Min menscykel har dessutom varit nästan en vecka längre än innan förra graviditeten vilket har varit ovant. Har testat med ÄL-stickor sedan cykeldag 10 och igår, på dag 18 blev stickan äntligen positiv! Positiv även idag. Så spännande!! Fortsätter ni ha sex dagarna efter positivt ÄL-test och i så fall hur många dagar? 


    Vi brukar börja ha sex när jag känner att det är på gång, får alltid ÄL-flytningar några dagar före ÄL. Försöker ha varje dag men inte alltid man lyckas ;) Får sedan ont i äggstockarn/magen ungefär när ÄL sker och brukar ha sex dagen den dagen + dagen efter men inget mer sen, inte sådär planerat iaf ;) Direkt eft ÄL försvinner mina ÄL-flytningar, blir nästan torr. Som att det verkligen stängs igen haha. 

    Lycka till med bebisbakandet:)
  • Kiiwii
    evelinagra1 skrev 2022-01-31 14:08:18 följande:
     Va härligt! Jag har humörsvängningar haha ena stunden är jag super glad men sen kan jag helt plötsligt bli irriterad över något litet haha.. har inte känt något i brösten innan men idag börjar jag känna av lite så känner redan att det är kört denna gånger också :(

    Kanske lyckas peppa dig lite med att berätta att jag aldrig haft någon skillnad på pms eller gravsymtom när jag plussat förut. Känts som vanligt men blivit plus efter BIM :) 


    Men jag förstår. Man skyddar sig själv lite genom att hålla hoppet på en lagom nivå? :/

  • Kiiwii
    Kanelkringla skrev 2022-01-31 15:49:45 följande:

    Smygtestade nu på eftermiddagen två dagar innan bim.. det var negativt! :( så får väl satsa på en novemberbebis istället!


    Näää vad trist.. :/ Men jag säger som Cannano att kanske det blir positivt om någon dag. Ägglossningen kanske blev nån dag sen, det fäste sent i livmodern? Hoppas inte mensen dyker upp.
  • Kiiwii
    Kanelkringla skrev 2022-01-31 18:29:19 följande:
    Tack för peppen cannano och kiiwii <3 troligtvis blir det inte något men ska försöka hålla humöret uppe! kommer fler chanser :) 
    Förr eller senare blir det. Du verkar ju ha rätt tänk, det kommer fler chanser :) Hur länge har ni försökt? 
Svar på tråden BIM Februari 2022