• Anonym (I)
  Fre 14 jan 13:22
  5428 visningar
  45 svar
  Inlägg från Anonym (I) Visa alla inlägg
  45
  5428

  Är han otrogen?

  Min man försökte vara otrogen för 2 år sen. Har sedan dess inte försökt eller varit otrogen vad jag vet iaf. Han är alltid hemma eller jobbar så vet inte när han skulle ha tiden? Vi har dessutom två små barn så tror inte man hinner med det. Han har varit lite nonchalant under ett tag... medans nu senaste 2 månaderna så har han varit så himla underbar, mer än vad han brukar. Så som han va när vi var nykära. Han ställer alltid upp vad det än gäller. Är extra kärleksfull och positiv till allt. Hjälper till mera hemma än nånsin, han vill typ att jag ska vila och ta det lugnt. Han aktiverar barnen varenda dag nu, förut behövde jag tjata på honom. Kan det vara så att han är otrogen och har dåligt samvete och just därför är extra gullig? Dock vet jag inte när han skulle hunnit? När nån ringer eller smsar så vänder han aldrig bort telefonen, får alltid se om jag nu skulle vilja. Han är dessutom alltid hemma me mig o barnen när han är ledig. Vad tror ni det här beror på? Jag har inte varit snällare elelr gulligare än vanligt liksom?? Men är tacksam o glad o hoppas det inte ligger nåt lurt bakom det. Har inte trott det heller fören min väninna sa att de kan vara hans dåliga samvete för nånting som gör att han är extra mjuk nu..

 • Svar på tråden Är han otrogen?
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Fre 14 jan 22:51
  #13
  Anonym (Merinfo) skrev 2022-01-14 22:45:28 följande:

  Hur länge har ni vart tillsammans? Hur gamla är era barn? Har han inga andra intressen förutom jobbet? Vilken ålder är han i?


  Vi har varit tsm typ 5 år. Barnen är 3 och 1 år. Jo han åker iväg på bilrace men de är typ en gång var tredje månad. Och ibland jobbar han över 1-2 h på morgonen. Istället för att komma hem 7 så är han hemma 8 eller 9 . Äcen ibland kurs me jobbet

  Men de är väldigt sällan. Han är 35
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Fre 14 jan 22:52
  #14
  Anonym (Merinfo) skrev 2022-01-14 22:45:28 följande:

  Hur länge har ni vart tillsammans? Hur gamla är era barn? Har han inga andra intressen förutom jobbet? Vilken ålder är han i?


  Tror inte han har nån älskare utan tror mer att är han otrogen är de väldigt sällan. Kanske fått till de i verkligheten nån gång. Han är inte så snygg o har inte så lätt att få tjejer
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 00:49
  #18
  Anonym (Merinfo) skrev 2022-01-14 22:54:50 följande:

  Hmm jaa de låter ju inte jättesuspekt, förutsatt att du vet att han verkligen jobbar över.

  Kan ju va så simpelt att hans polare blivit dumpad eller nåt och han insett vad han faktiskt har och inte vill gå miste om det


  Nej men kontrollerar aldrig att han jobbar. Sen va han på kryssning för en månad sen. Kan ju kanske hänt nåt då? Men han rakar aldrig pungen så känns inte som han varit otrogen? Dock raka han pungen för 2 år sen o blev misstänksam. Men han har alltid haft svårt att få tjejer. Många har sagt att jag är för snygg för honom. Då han inte ser bra ut i andras ögon. Dock tycker jag han är snygg då jag älskar han.. han har aldrig gjort nåt fysiskt med nån. Iaf inget jag fått reda på. Dock har han haft appen Tinder och varit inne där flera gånger, råkade se det. Krävde att få se vilka han skrev med o han hade inga matchningar. När jag bad han förklara varför han hade Tinder så sa han att han haft Tinder för 7 år sen innan vi blev ett par och att han bara ville logga in och titta om nåt hänt men inget annat. Kan ju varit så som han säger eller så är de bara ingen som matchat med han? Då han kanske inte är nåns smak? stod på hans profil att han bor i hus, har två barn men stod ingenstans att han har mig? Så just därför blev jag fundersam. Sen hitta jag han på en sexchattsida också där han sökte en kk. Dock va de ingen där som nappade. Tror inte nån av hans vänner blivit singel iaf inte hört nåt.
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 00:50
  #19
  Myten7891 skrev 2022-01-15 00:36:20 följande:

  Hoppas du är glad kåt och tacksam. Hade min sambo kontrollerat mej som du gör med din man hade jag allvarligt funderat på att dra..förhållande bygger på tillit inte koll i varandras telefoner etc.. kan det inte bara vara så enkelt att ni har en bra period??


  Han har ju haft Tinder och sexsidor.. där han sökt kk. Dessutom har folk hört av sig till mig o sagt att han raggar på dom. Så nej är inte kontrollerande....
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 12:52
  #30
  Hercai skrev 2022-01-15 12:29:54 följande:

  Men hur kan du vara så lugn ts?

  Ta reda på om han är otrogen då, dina andra inlägg berättar tydligt att han iallafall försöker (och bara det i sig är fel).

  Sluta tänk på att han kanske är det och ta istället reda på det som sagt. Gå igenom hans mobil utan att han vet om det (och innan du säger något om någon misstanke, risken finns att han hinner rensa innan).

  Ska även finnas sätt/appar där du kan spåra hans mobil, har dock inga tips men det vore smart att göra om det går att göra diskret.


  Tack för tips, men hur ska jag kolla hans mobil när han har kod? Och om jag ska låtsas kolla nåt så lär han vilja se vad jag gör på hans mobil o lär bara få kolla fort så lär missa massa
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 14:14
  #34
  Hercai skrev 2022-01-15 13:34:01 följande:

  Nu när jag tänker efter dock kommer det bli jättekonstigt att dra någon ursäkt om alarm ifall du skulle bli upptäckt då han har kod du inte "ska" känna till. Isåfall vore det nog bättre att låsa in sig på toaletten när han sover och gå igenom mobilen och hoppas på att han inte plötsligt vaknar och saknar sin mobil.


  Har försökt se hans kod men misslyckats och han ser så misstänksam ut och blir bara kaos. Har ett förslag på vad jag kan göra men han lär bli galen men kanske värt det? Hittar jag nåt lurt så har jag ju haft rätt i min tanke och kan lämna. Värre är de ju om jag inte hittar nåt hur ska jag förklara mig då och kommer se dum ut då... men nu till saken. Ska be han om att få kolla nånting på hans mobil, nån bild eller nåt. Sen springa iväg in på toan med hans mobil och låsa in mig. Men då gäller de att vara snabb, och klara av att hålla emot låset på dörren när han lär försöka bryta sig in
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 14:35
  #37
  Hercai skrev 2022-01-15 14:29:22 följande:

  Det bästa vore ju att göra det utan att han vet, men är det omöjligt pga koden så kan du göra så tycker jag. Hellre det än att gå runt och misstänka bara.

  Jo men det klarar du, bara att vara förberedd när du väl låst och håller för så att han inte kan låsa upp med något så går det nog bra.


  Skönt att du iaf förstår! Alla i denna tråd verkar tycka jag är barnslig. Men då får jag vara det. Kan ju vara värt det tycker jag. Om man får reda på sanningen. Ja jag ska hålla för så han inte låser upp med en kniv, problemet är att han är mycket starkare? Och rädd att jag inte har tillräckligt mycket kraft i mina händer att hålla emot när han försöker låsa upp dörren! Men alltid värt att försöka. Ska testa de här senare idag :) måste och springa fort och gärna sitta en bit ifrån, annars lär han ju springa ifatt mig
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Lör 15 jan 14:53
  #39
  Anonym (E) skrev 2022-01-15 14:40:58 följande:

  Och vad tror du händer när han får tag i dig....? Har han aldrig slagit dig förr så är det en sån gång det kan hända. Passa dig!


  Är inte rädd.
 • Anonym (I) Trådstartaren
  Tis 18 jan 05:12
  #43

  Nu har jag gjort det!! Och gick väl sådär he he

Svar på tråden Är han otrogen?
Logga in
Bli medlem