• Lör 15 jan 06:30
  4736 visningar
  51 svar
  Inlägg från Dexter dot com Visa alla inlägg
  51
  4736

  Sambon stör min sömn(gravid)

  Självklart är det inte orimligt att få sova utan att bli störd ! Antingen respekterar han att du blir störd och är tyst när han spelar eller så får du be honom skaffa ett annat ställe att spela på alt eget boende. Finns ju ingen vits med att leva ihop med någon som varken förstår eller respekterar andras behov.

 • Lör 15 jan 09:32
  #21
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 09:06:57 följande:
  Det handlar om en timme om dagen, tycker det är konstigt att föreslå att man ska separera pga en sån grej. För vissa är gejmandet ett sätt att slappna av och koppla bort vardagen, kan man inte visa hänsyn åt båda håll så ska man inte bo med andra. Sen tycker Jag det är skillnad om han sätter sig och börja spela 21 eller 19, och också om man spelar till mitt i natten vs 23.

  Man måste väl kunna komma fram till någon kompromiss som båda faktiskt kan vara nöjda med och inte bara avskriva den andra som idiot direkt.
  Fast en timmes mindre sömn kan vara helt avgörande för ens mående och hur man fungerar eller ej på arbetet. För många är ju 23.00 mitt i natten, mig tex som lägger mig 20.00 för att orka upp 4.00.
  Han får ju spela men kan tydligen inte vara tyst vilket är respektlöst och egoistiskt när han vet att hans sambo blir lidande. Hon visar hänsyn genom att sova med öronproppar som inte är bekvämt men blir störd ändå så då bör han ju självklart visa hänsyn genom att vara tyst.
Svar på tråden Sambon stör min sömn(gravid)
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.