• Anonym (qqq)

    Sambon stör min sömn(gravid)

    Jag har vuxna ungdomar som ff bor hemma och som spelar en del och ja, de är ju vakna mycket senare än jag är. Jag är inte gravid men de stör verkligen hela familjen ibland, så då måste man få säga ifrån! De sitter med hörlurar på och förstår inte alltid hur högt de pratar skrattar och tjoar. 

    Jag tycker inte det är någon skillnad mot att det handlar om en sambo. Man måste ta hänsyn. Han kan spela men får tänka på att inte prata och låta så högt, åtminstone. Sen kanske TS behöver använda nån form av hörselskydd också. 
    Och sambon kanske kan gå med på att inte spela så sent, iaf inte när du ska jobba nästa dag. Annars får du åka hem till någon annan och bo där fram till förlossningen. 

  • Anonym (qqq)
    Anonym (V33) skrev 2022-01-15 12:44:10 följande:

    För att klargöra så är inte själva spelandet problemet utan ljudet det medför,hade han istället kollat på tv stör det lika mycket,han äter ibland mellanmål medans han spelar och slammrar högt med besticken pga att han har hörlurar och inte hör själv hur det låter och det stör mig lika mycket.

    Har föreslagit att han ska dra iväg till kompisar och spela men dom bor för långt bort,vill han vara borta 3 dagar och spela är det ok jag bryr mig liksom inte.Jag sover väldigt lätt sedan innan graviditeten och har alltid varit lättväckt och haft problem att sova djupt.

    Jag har höga ljud runt om mig hela dagen på jobbet så hade jag fått välja hade jag velat ha det helt tyst fr kl 20:30,blir stressad av att försöka sova när jag hör ljud hela tiden,jag må vara överkänslig men jag kan bara hantera det med öronproppar.


    så vad blir nästa steg nu då. 
Svar på tråden Sambon stör min sömn(gravid)