• Anonym (K)
  Fre 14 jan 22:56
  4733 visningar
  51 svar
  Inlägg från Anonym (K) Visa alla inlägg
  51
  4733

  Sambon stör min sömn(gravid)

  Han får väl fan skärpa sig!! Vad är det för barn du ska skaffa barn med egentligen?! Säg åt honom att lägga undan spelet när du ska sova, ingen kompromiss här!

 • Anonym (K)
  Lör 15 jan 07:32
  #17

  Fattar inte er som försvarar sambons lektid. En gravid kvinna behöver sin sömn, hon ska upp tidigt och jobba på dagarna. Varför ska hon anpassa sig till honom?! Det är ju han som borde växa upp och hjälpa henne i det här.

  Lagom läge att flytta till eget TS!

 • Anonym (K)
  Lör 15 jan 09:33
  #22
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 09:06:57 följande:
  Det handlar om en timme om dagen, tycker det är konstigt att föreslå att man ska separera pga en sån grej. För vissa är gejmandet ett sätt att slappna av och koppla bort vardagen, kan man inte visa hänsyn åt båda håll så ska man inte bo med andra. Sen tycker Jag det är skillnad om han sätter sig och börja spela 21 eller 19, och också om man spelar till mitt i natten vs 23.

  Man måste väl kunna komma fram till någon kompromiss som båda faktiskt kan vara nöjda med och inte bara avskriva den andra som idiot direkt.
  Du verkar inte förstå. Han vill ju inte kompromissa! Om han skulle spela en timme om dagen, på vettiga tider och inte när sambon skulle sova, så skulle det inte störa ts. Det som är poängen är inte att han spelar utan hans tankesätt där han struntar i ts (och barnets) välmående. En person med sånt tänk blir ingen bra partner. Förutom det så är han rätt barnslig med hur han hanterar sitt spelande öht, inga bra tecken inför ett kommande familjeliv.
 • Anonym (K)
  Lör 15 jan 11:11
  #27
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 09:45:48 följande:
  Jag ser ingenstans att han vägrat kompromissa, det framgår inte av ts bara av vad många i tråden antagit. Står inte ens att de försökt komma fram till någon lösning. Ts har bara skrivit att hon vill att det ska vara knäpptyst kl 22. Jag själv lägger mig 20 och har stort sömnbehov så vet visst hur viktigt det är med sömn, men tycker också det är viktigt att man har utrymme att leva sitt liv och utföra sina hobbys och försöka hitta lösningar som båda är nöjda med.

  Om man ska dra sånna slutsatser kan man lika gärna säga klarar man inte 1h kortare sömn ska man absolut inte ha barn för det lär bli en och annan sömnlös natt och ljud bra bit senare än 23.
  Låt mig citera....
  Anonym (V33) Trådstartaren
  IGÅR 22:19

  Han tycker jag är orimlig som kräver det när jag kan ha öronproppar(har det) men hör skiten ändå


 • Anonym (K)
  Lör 15 jan 11:21
  #34
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 11:15:51 följande:
  Det där står inget om någon kompromiss utan låter snarare som hon vill att han ska sluta helt, dvs ingen kompromiss.
  Ts har tydligen försökt prata med honom om att spelandet stör henne, han har föreslagit hörselproppar (kompromiss), hon har testat men det räcker inte, och han slutar inte ändå (ovilja).
 • Anonym (K)
  Lör 15 jan 11:57
  #41
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 11:36:49 följande:
  Fast att han ska sluta är ju ingen kompromiss.

  Målet borde väl vara att hitta en lösning som funkar för båda två.

  Återigen har ts inte skrivit så mycket för att avfärda hennes partner som en kompromisslös idiot.

  Hade hon sagt att hon anpassar sig efter honom på andra ställen kan man absolut kräva att han också gör det. Men inget av det framgår i TS. Därför tycker jag att det hårt att skriva separera/ idiot etc etc.
  Man ska inte behöva kompromissa om sin sömn. Om man inte kan hitta ett sätt som fungerar för båda så måste ju ts behov gå före hans nöjen. Det lilla hon har skrivit om sambon visar redan att han inte vill lägga spelandet åt sidan för hennes skull och jo, det är en väldigt bra orsak för att flytta isär.
Svar på tråden Sambon stör min sömn(gravid)
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.