• Fre 14 jan 22:47
  4729 visningar
  51 svar
  Inlägg från Drottningen1970 Visa alla inlägg
  51
  4729

  Sambon stör min sömn(gravid)

  Vad man gör? Jag skulle ha gömt spelkonsollen och dylikt efter natt två.

  Skulle aldrig acceptera sådan hänsynslöshet. Hellre hade jag blivit singel.

 • Lör 15 jan 10:58
  #25
  +1
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 06:55:08 följande:

  Vad hårda jag upplever många i tråden.

  Jag tycker det måste få finnas utrymme för båda två. Det är ju inte lätt när man bor trångt men båda måste väl ändå få trivas i sitt boende.

  Som sagt min man spelade mycket under när vi bodde trångt också men under graviditeten när jag hade svårt att sova kunde jag sätta på en serie mitt i natten i sängen och kolla. Jag vägrade ha hörlurar för tycker det är så obekvämt när man ligger ner.

  Man får väl hitta något sätt som funkar för båda, han kanske kan vara lite tystare efter en viss tid eller ha vissa dagar han spelar när det är tyst. Ni kanske kan möblera om så datorn inte är så nära sovrummet om det är så idag ?


  Eftersom sömn är ett grundläggande behov tillskillnad från att spela så finns det i detta läge inte nödvändigtvis utrymme eller nödvändighet för kompromiss. En vuxen mans ?behov? av att sitta och spela och prata i samma rum där en höggravid kvinna behöver sova är inte direkt likvärdiga. Det ena övertrumfar det andre med god marginal.
 • Lör 15 jan 11:18
  #30
  Anonym (X) skrev 2022-01-15 11:02:24 följande:

  Han sitter inte i samma rum.

  Om han velat se på TV eller göra nåt annat i andra rummet, hade det varit lika illa? Ofta kämms det som om spelande nedvärderas bara för att.


  Det spelar egentligen ingen roll om han sitter i samma rum. De bor på 40 kvadratmeter och hans spelande stör hennes nödvändiga sömn. Du känner dig onödigt kränkt på alla spelares vägnar. Problemet är inte gaming utan att aktiviteten stör sömnen för nån annan. Jag är helt övertygad om att TS skulle tycka problemet var lika stort även om sambon skulle ägna sig år att göra smoothies i blendern, spelade piano eller utövade hunddressyr om kvällarna.
 • Lör 15 jan 11:19
  #32
  Anonym (M) skrev 2022-01-15 11:15:51 följande:

  Det där står inget om någon kompromiss utan låter snarare som hon vill att han ska sluta helt, dvs ingen kompromiss.


  Kompromissa behöver man inte göra när motsättningen handlar om livsnödvändiga saker VS lek/hobby.
Svar på tråden Sambon stör min sömn(gravid)
Logga in
Bli medlem