• Anonym­isJ
    Sun 16 Jan 2022 21:42
    4557 visningar
    16 svar
    16
    4557

    Att förlora sin katt..

    Jag och min sambo kommer behöva lämna tillbaka vår ena katt till katthemmet vi adopterade henne ifrån för snart ett år sen. Anledningen till detta är för att hon inte längre trivs med att vara innekatt och söker sig hela tiden ut. Vi vill att hon ska må så bra som möjligt och det är därför vi har tagit detta beslutet. Hon kommer få komma till en familj på landet där hon kan få springa fritt.

    Men hur kommer man över denna sorg.. Jag är helt jävla förkrossad. Jag tänker på att hon inte kommer komma springandes när jag prasslar med maten, hennes bädd kommer vara tom, jag kommer inte få se henne springa runt och leka mer, hon kommer inte sitta vid duschen när jag duschar, jag kommer inte höra hennes kurrande på morgonen mer och jag kommer aldrig mer få se henne. Jag tänker på när hon kommer sitta där ensam på katthemmet och inte veta vad som händer. Jag går sönder.

    Jag bara gråter och gråter. Jag kan knappt titta på henne utan att bryta ihop. Jag önskar så INNERLIGT att jag och sambon bodde på landet så hon kunde få det hon ville, men det gör vi ju inte.. Jag kommer liksom alltid, alltid sakna henne. Hur kommer man över sånt här? :(

Svar på tråden Att förlora sin katt..