Inlägg från: Anonym (Koppling) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Koppling)

    Åldersskillnad 16 år

    Anonym (Fel?) skrev 2022-01-25 16:41:33 följande:
    Trots att du (medvetet) driver det till sin yttersta spets håller jag med dig. 
    Det passivt aggressiva tonläget och ihopbuntande av kvinnor som hycklare och översittare är obehagligt. Lite sektliknande upprepning av ett mantra och "sanning": Kvinnor är hycklare. Kvinnor dömer. Kvinnor tror sig veta bättre. 
    Trots att alla säger emot och en del faktiskt försöker förklara på ett vänligt sätt  upprepar personen exakt samma sak ordagrant som om varje respons inte ens  existerar. 
    Mycket obehagligt. 
    Konstigt att moderatorerna inte reagerar..
     Jag lär ju bli bannad nu. 
    Inte alla kvinnor. Många.
    Min frågeställning brukar vara, vad är det som driver såna kvinnor att döma män, tala om vilka han kan träffa, vara så negativa. ta ut det värsta i förskott, och sen i vissa fall: även hyckla?
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (Koppling) skrev 2022-01-25 16:44:46 följande:
    Inte alla kvinnor. Många.
    Min frågeställning brukar vara, vad är det som driver såna kvinnor att döma män, tala om vilka han kan träffa, vara så negativa. ta ut det värsta i förskott, och sen i vissa fall: även hyckla?
    Jag själv skulle aldrig göra nåt sånt: säga till en kvinna jag känner vilka män hon ska träffa, eller ha invändningar om hon träffar en äldre eller yngre man, lägga mig i. Det är inte min sak att avgöra. Jag vet inte vilka män en kvinna vill ha, eller skulle passa ihop med.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (välfungerande) skrev 2022-01-25 19:41:06 följande:
    Ja, det är många varningssignaler som gör en illa till mods. En person som aldrig haft ett förhållande som kallar kvinnor för hycklare och uppvisar ett hat som går utöver det vanliga. Som inte jobbar. Som så fort han får någon slags praktik eller liknande börjar skriva trådar om kvinnorna där. Som inte verkar gå ut (tränar ensam hemma till exempel). Nej det här kommer inte att sluta bra. Tycker att FL har ett ansvar i att inte låta personen skriva, då jag tror att det triggar personen och förvärrar situationen.
    Ja, det är speciellt en tjej på jobbet som verkar ha ett gott öga till mig. Jag vet inte hur gammal hon är, gissar på runt 30.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (Smurf) skrev 2022-01-27 15:54:32 följande:
    Jag tror inte på dig. Dina drömmar har hittills inte blivit något. Antagligen har hon sagt godmorgon och lett mot dig  och det tolkar du som ett gott öga.
    Jag tror inte heller att du tror att en tjej kan vara intresserad av mig.
    Det är det vanligaste här på FL. Folk som är negativa och Olyckskorpar.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (okej!) skrev 2022-01-27 16:53:03 följande:

    Tjej 50 plus. Kär i en nästan 20 år äldre man (dryga 16 års åldersskillnad). Attraktion till en superattraktiv mer än 20 år yngre kille. Lite skämmigt att nämna killens ålder öppet Skäms 


    Det tycker inte jag, att det är skämmigt. Men många andra dömer sånt.
    Jag var kär i en 12 år äldre kvinna. Och senast, en 20 år yngre.
    Ofta så är det så att dom som dömer, är också hycklare.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (okej!) skrev 2022-01-31 22:50:44 följande:
    Hmm... velar om den mycket yngre grabben.
    50 plus jag.... 20 plus killen... Flört
    Din åsikt tack.
    Jag träffade en tjej på 22, när jag var 47. Hennes initiativ. Jag var attraherad av henne.
    Jag tyckte inte att det var fel. 
    Det tyckte andra.
    Jag skulle träffa en mycket yngre tjej nu också. Om det är hon som tar initiativet.
    Många tycker att det är fel.
  • Anonym (Koppling)
    Kexsmula skrev 2022-02-01 05:59:19 följande:
    Ingen tycker det är fel att man är tillsammans med någon yngre eller äldre. Däremot är det många som förstår att du aldrig kommer få ihop det med någon om du inte blir bättre på det sociala samspelet och förstår att du misstolkar signaler från kvinnor och därför berättar det för dig.
    Jo. Det är många som tycker att det är fel. Några som tycker det, tycker inte att det är fel när dom själva träffar äldre eller yngre.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (jon) skrev 2022-02-01 15:11:53 följande:
    Du glömde en grej! 

    "Jo. Det är många som tycker att det är fel. Några som tycker det, tycker inte att det är fel när dom själva träffar äldre eller yngre. Exempelvis min syster."
    Exakt. Den typen av hycklande kvinnor verkar det finnas en del av.
    Det har jag även sett här på FL.
    Och så dömer dom män, vill tala om för män att dom tänker fel, gör fel, hur patetiska män är, och så vidare.
  • Anonym (Koppling)
    Anonym (Hmm) skrev 2022-02-01 16:00:56 följande:

    Men, det stora problemet som jag tror de allra flesta kvinnor har är din ständiga fixering vid åldern. Du vill liksom rättfärdiga att du attraheras av mycket yngre. Att ha ett förhållande bygger på så mycket mer än bara attraktion. Så sluta stirra dig blind på åldern. Skulle kärlek uppstå med ålderskillnad är det liksom en annan sak. Men du vet att de flesta tycker att den typen ålderskillnad är 'nej tack (täcker inte det?)'.

    att din syster är hycklare, kan inte vi andra svara på. då hon känner dig så kanske hon hade annan information om varför det inte skulle fungera, vad vet vi. Men de flesta som tycker ålderskillnaden är för stor söker inte aktivt partner i yngre ålder utan det bara händer trotts att dom inte hade "önskat det". Förstår du skillnaden?


    Jag skulle aldrig vilja ha en relation med en så mycket yngre person, även om jag kan tycka att det finns snygga ynglingar.

    Så släpp detta ämne en gång för alla och acceptera att inte alla tycker som du eller sök samtalshjälp gör och komma ur detta ältandet.


    Jag tror inte att det är det stora problemet som kvinnor har.
    Det kunde jag se redan i min första tråd.
    Många kvinnor tycker helt enkelt att det är fel, och äckligt. Och den unga tjejen blir utnyttjad.

    Jag söker inte heller aktivt 20 år yngre. Jag blev kär i en tjej, och försökte med henne. Det är den enda som jag tagit såna initiativ med.
    Jag kommer aldrig mer göra nåt sånt igen.
  • Anonym (Koppling)
    Hotelliggaren skrev 2022-02-01 16:17:03 följande:
    Snälla lilla du... Gör så här: skit i dem och knulla på! Eller låtsas åtm att du gör det. Om jag kände mig så motarbetat som du skulle jag lämna forumet omg.
    Ja, jag skulle gärna träffa en yngre tjej, om det känns bra.
    Men bara om tjejen tar initiativ.
Svar på tråden Åldersskillnad 16 år