Inlägg från: Lillan2022 |Visa alla inlägg
  • Lillan2022

    IVF 2022

    Jag håller på med ivf Så skall ju inte starta men är mitt i det om det finns frågor. Gjorde min senaste insättning förra veckan & väntar nu på att kunna testa mig, fick mf i december. 

  • Lillan2022

    Hej! Först så stod vi i kö från 2017 & i december 19 kom vi fram i kön. Tror vi blev kallade i mars 2019. Där fick vi komma på psykologsamtal först & därefter undersökningar och prover. De hittade en polyp i min livmoder vid äggledarspolningen och därför fick allting pausas. I december 2020 opererade jag mig och därefter fick jag vänta 3 månader innan först Insem. gjorde 3 inseminationer som misslyckades allihop och i maj 2021 skulle jag börja med ivf, sommarsemester kom emellan och jag fick vänta till i höstas. Blev då överstimulerad och fick återigen vänta. Gjorde första insättningen i oktober som misslyckades. I november var det personalbrist så fick ej komma & i december plussade jag för första gången någonsin men fick missfall direkt efter mitt plus. Nu ruvar jag & har inga ägg kvar i frysen så jag håller alla tummar för att det går vägen. Blivit en lång resa hittills :) 

  • Lillan2022

    Hej! Nu hittade Jag tillbaka till tråden igen efter att slutat  svara er i början på februari efter 2 kemiska graviditeter två månader i rad! Hur går allt? Ser att ni är i samma veva som mig som äntligen påbörjat en ny ivf och har mitt äggplock imorgon Glad jag önskar er lycka till! 

  • Lillan2022

    Tack så mycket! Hade mitt äggplock igår, fick ut 7ägg endast denna gång & kommer få tillbaka 2 st embryon imorgon Glad så det är pirrigt! 


    kul att ni är lika nära som mig! 


    ja eller förra året gjorde jag ju min första ivf efter flera misslyckade inseminationer, fick då totalfrys eftersom jag blev överstimulerad och gjorde 3 insättningar, första blev inget och i december fick jag positivt test men började blöda efter någon vecka & samma i februari, sen har det varit kö & väntan igen fram tills nu så nu håller jag tummarna igen! Har gått 4 år totalt nu! 

  • Lillan2022

    Tack så mycket! Ja nu är det gjort då nu är det bara och vänta och vänta i 17 dagar innan jag får ta test! 


    jag hoppas också att det skall gå vägen nu äntligen!! 


    och ni två, lycka till i veckan Glad

  • Lillan2022

    @saramaddi insättningen känns ingenting alls, och tar ca 5 minuter!Glad Äggplocket är det som känns tycker jag! 


    nej jag vet inte varför det inte gått innan, allting ser bra ut och embryon är i toppkvalitet säger dem!  Så står utan anledning :/ 

  • Lillan2022

    @vixens Hahah nej gud, har aldrig klarat mig och väntat till testdag, slår vad om att jag kommer börja redan till helgen Förvånad

  • Lillan2022

    @saramaddi ja usch, det gör så himla ont. och man har värk några dagar efteråt, har fortfarande ont efter äggplock men det är ju värt det!  när har du insättning? :)
    16 ägg är ju braaa!! 


    jag vet, allting ser så bra ut hela tiden men flera år har gått utan att det blir något så :/

  • Lillan2022

    @vixens usch har du så ont nu efteråt? :( jag har fortfarande värk men behöver inte ta värktabletter och så. Passa på och vila massa och Lycka till på lördag :) 

    ja det känns såååå långt kvar till testdag haha så kommer nog att testa innan som alltid även om man inte ska!! 

Svar på tråden IVF 2022