• Snusmumriken1

    Gorgonzola

    Jag ska äta pizza ikväll och är väldigt sugen på gorgonzola. Jag hade tänkt koka den innan jag lägger det på pizzan. De flesta hemsidor säger att det är ok så länge den är bubblande het men blir ändå osäker. 


    är vi V8 så vill inte göra något som kan skada barnet såhär tidigt. Samtidigt tänker jag att barnet säkert ofta utsätts för risker sånt vi får i oss via maten vi äter som inte är granskat ännu. vad tror ni?

  • Svar på tråden Gorgonzola
  • Mascaraklumpar

    Om du skär den i tunna skivor och kollar att den bubblar så behöver du inte koka den.


    Ja, det finns förstås många risker förutom det som slv tar upp, både okända och kända. Råden syftar till att få bort de högsta riskerna samtidigt som de inte ska innebära allt för stora uppoffringar eller påverka intaget av mat som också är bra för oss. 

Svar på tråden Gorgonzola