Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Bunkra varor

    INGET.

  • Anonym (Suck)
    Anonym (Blandning) skrev 2022-03-09 09:11:50 följande:

    Jag tänker att man bör ha lite saker som håller och som är redo att ätas utan speciellt mycket matlagning.

    Exempelvis knäckebröd, pulversoppa, burksoppa, färska ägg, vanligt mjöl, mjölk som är värmebehandlad... (till pannkakor) vanligt sylt. Sen tänker jag att det är smart med någon form av protein som håller och som man gillar!

    Fattar verkligen inte varför pasta är en sån grej att bunkrar. Jag tror snarare på en blandning av olika mat. 


    Man kan inte bunkra färska ägg och mjölk någon längre tid. Pulvermjölk är iaf en lösning då.
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Blandning) skrev 2022-03-09 11:00:16 följande:
    Färska ägg och värmebehandlad mjölk är grejer som absolut håller en månad, eller två och ser man behov av att i nuläget bunkra så är det alldeles utmärkt att faktiskt tänka på en situation där det tämligen strax behöver det man köpt.

    Det finns olika sätt att tänka och min uppfattning är att man faktiskt ska blanda vad man köper. Torrmjölk och ravioli funkar för vissa, men bäst är faktiskt att preppa det man äter och äta det man preppar.
    Bunkra då tänker jag snarare att det ska hålla minst ett halvår, helst ett år. Nåt som bara håller nån månad är för mig mat man äter "här och nu". Och självklart behöver man se till att ha variation i sitt förråd, inte bara pasta som nån skrev förut (du?).
Svar på tråden Bunkra varor