• Linnsay007

    Vi som startar IVF 2022

    Vi startade vår fertilitetsutredning i november 2020 och efter extrema väntetider har vi nu äntligen vårt första nybesök för IVF på Huddinge på onsdag (!!), ca 9 månader efter att remissen skickades. Eftersom vårt fall bedömdes som högspecialiserat (manlig faktor) så har vi enbart rätt att gå till Huddinge, kan tilläggas, vilket är varför remissen tagit så galet lång tid.

    Nu till min fråga: blir det mer väntetid hos Huddinge efter nybesöket för att starta ivf eller är vår eviga väntan äntligen snart över efter 2.5 års försökande? Kan man göra IVF under sommaren där eller stänger de? Är det någon annan som också går hos Huddinge och har mer information att ge?

  • Linnsay007

    Jag är på sprutdag 11 och fick precis beskedet om att avbryta cykeln på grund av överstimulering ???? så otroligt besviken eftersom det nu är semesterstängt till augusti och på grund av att de inte sänkte dosen trots att allt pekade mot OHSS för flera dagar sedan...  Har detta hänt något annan? Gör det ont när allt spricker naturligt? 

    Kan tillägga att jag hade 30-40 växande ägg (varav ca 20 var redo för äggplock nu) och östradiolvärde på ca 20k, ifall nån undrar vad Huddinge ser som för riskfyllt för att fortsätta med äggplock.

  • Linnsay007

    De avbröt på grund av att jag hade hög risk för allvarlig OHSS, annars var planen att ge Suprefact, frysa och återföra i augusti men överstimuleringen gick för långt för det Rynkar på näsan allt gick otroligt fort, vi blev hemskickade med Suprefact idag och två timmar senare kom blodprovet tillbaka som var skyhögt och allt avbröts. Hoppas inte detta händer fler! Om nån varit med om detta och kan berätta hur det kändes att ägglossa 40 ägg utan äggplock så får hen gärna skriva till mig i alla fall.

    Jag får alltid vidrigt ont av bara en cysta som spricker, mörkrädd över tanken på 40 stycken...

Svar på tråden Vi som startar IVF 2022