• Anonym (Damm)

    Vad gör man om hoppet är ute?

    Finns det liv finns det hopp. Jag är en sån där som faktiskt tror att det finns nån för nästan alla. Undantag psykopater, fullblodsidioter och knarkare typ. Och dit hör ju inte du. Om det inte nappar i den egna dammen får man fiska nån annanstans. Huvudsaken man är tillgänglig. Och inte utstrålar att man är på jakt. Jag har träffat såna och hugaligen, då springer man åt andra hållet som kvinna! När vilken kvinna som helst mellan 15 och 55 skulle duga ungefär. 
    Om man är nåt så när hel och ren, social, kan prata och inte beter sig som ett svin finns det nån som kan bli intresserad.

  • Anonym (Damm)
    Freddie K skrev 2022-03-21 16:36:52 följande:
    Tack! smile1.gif . Du har gett mig mycket att tänka på och det var det jag behövde! Jo, jag behöver få in lite nya rutiner. Jag åker ju bara till jobbet och hem igen. Kanske det skulle vara något att träffa annat folk mer regelbundet.
    Vad är du intresserad av då? Finns ju massor av klubbar, föreningar, intressen som drar folk. Sjunga i kör? Spela bowling? Flyga drake? Paintball? Segla? Traktorpulling? Djur och natur? Språkkurs? Studiecirkel? Volontärarbete? Vare sig vänner eller flickvänner dyker upp i brevlådan vet du. Glad  De finns där ute- utanför din bostad. Och kanske utanför din komfortzon också? 
  • Anonym (Damm)
    Freddie K skrev 2022-03-21 17:07:30 följande:
    Jo, det har du rätt i. Jag kanske skulle göra något oförväntat, men då chockar jag väl mig själv. :-P. Men det verkar vara svårt att hitta någon vare sig det är vän eller flickvän, sen måste jag erkänna att jag är ganska dålig på att vårda de relationer jag har och faktiskt vara glad för det jag har istället för det jag saknar.
    Jag tycker absolut du ska prova nåt nytt. Vad har du att förlora? Om det liv man har inte riktigt funkar, men man ingenting ändrar så fortsätter man ju ha det liv man inte riktigt är nöjd med. Då får man göra nånting. Eller som en bekant till mig sa: om inget händer händ själv.
  • Anonym (Damm)
    Freddie K skrev 2022-03-21 17:15:18 följande:
    Sant och jag menade inte att klaga. :s. Om man vill få en förändring så måste man ju göra något åt det. 
    Jag tycker inte du klagar direkt. Men du skrev inlägget för att du inte är helt nöjd med hur livet ser ut. Du drömmer om annat. Och då får du pallra dig iväg nånstans. Blivande frun kanske inte ramlar över dig första veckan, men nya vyer, nytt folk och nya erfarenheter skadar inte. Det berikar livet. Och rätt som det är står hon där. Glad
  • Anonym (Damm)
    Freddie K skrev 2022-03-21 17:24:00 följande:
    Jo, ja har varit med om det, men det rann ut ur sanden. Grejen är att jag kan bli ganska intensiv om jag verkligen gillar någon och det är inte alla som klarar av det.
    Där har du uppnått en självinsikt då. Inte vara för "på".  Man lär genom hela livet. Ingen är alltigenom samma person vid 55 som man var vid 19. Man växer, utvecklas, ändrar sig beroende på vad som funkar för en eller inte. Stagnerade människor är urtrista. Såna som aldrig går en meter utanför den lilla bubbla de alltid levt i. Tristast för de själva egentligen. Det finns ju massor att upptäcka där ute. Bli en av dom. Du verkar ju vara en trevlig prick. Glad
  • Anonym (Damm)
    Freddie K skrev 2022-03-21 17:35:05 följande:
    Tack! smile1.gif . Jo, jag ser mig som en trevlig prick i alla fall Borde väl inte vara så svårt att hitta någon då, eller? 
    Nej då, det finns en motsvarande " prick" till alla trevliga prickar där ute. Glad
Svar på tråden Vad gör man om hoppet är ute?