Inlägg från: Anonym (jury) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jury)

    Hur kommer man över en annan man?

    Anonym (Olyckligt kär) skrev 2022-04-08 18:33:52 följande:

    Numera jobbar jag och den andre mannen inte längre tillsammans, men vi har setts privat, bara vi två, varit ute och ätit middag och druckit drinkar flera gånger under det senaste året. Inget fysiskt har hänt förutom någon liten förstulen smekning då och då, men däremot pratar vi om allt möjligt och har verkligen kommit nära varandra som vänner.


    Ni arbetar inte längre tillsammans men dejtar privat med middagar, drinks och smekningar och du skulle gärna vilja dejta ännu mera med honom om det var möjligt. Ändå tycker du att du inte agerat på dina känslor och att det är jätteviktigt att ingen av er sagt dessa tre förlösande ord som kunde tydliggöra vad ni höll på med som om det var minsta tvivel om det.
  • Anonym (jury)
    Anonym (Olyckligt kär) skrev 2022-10-24 22:15:30 följande:

     Känslorna för den andre har svalnat och vi ses mer och mer sällan. 


    Med tanke på att du har haft en mångårig känslomässig affär där den enda anledningen till att den inte gick vidare var att mannen du varit förälskad i inte ville driva den längre, borde du kanske sluta att se honom alls när ni nu inte längre har ursäkten att ni arbetar tillsammans. Att bara nöjas med att läget är lugnt och att det går bättre nu efter terapin kanske inte är tillräckligt när det när som helst kan gå åt andra hållet igen om mannen skulle börja skicka nya signaler.
Svar på tråden Hur kommer man över en annan man?