• mari123

    Inskränka aborträtten

    När det gäller diskussioner kring abortfrågan så går min tanke till alla dessa kvinnor som drabbas av "spontan abort" MISSFALL. Hur mår de när det talas om tidiga embryon och foster som BARN? Kanske är "barnet" en blodklump i toan som man spolar ner?

  • mari123

    Inskränkt aborträtt i Sverige kan ju vara en våt dröm för vissa MEN det händer inte i vår livstid. KANSKE i en avlägsen framtid där vårt land styrs av religion och andra lagar! MEN det ligger så långt i framtiden så vi kan sitta lugnt i båten.

  • mari123

    Ovilliga blivande föräldrar har gudskelov! idag rätt att avbryta grav. då de känner att de inte är redo. VARJE barn borde få födas av föräldrar som tar emot det med öppna armar och kärlek. Ett litet barn är HELT hjälplöst och har bara de vuxna i sin närhet att ty sig till och då ska där vara VARMA leenden och ömhet! Inget annat än kärlek och välkomnande! Vad sedan livet har i beredskap vet man ju inget om men "boet" ska bäddas ömt.......! Snömos och naivitet? Nä.

  • mari123
    Anonym (Så det så) skrev 2022-05-19 22:52:36 följande:

    Vem vill göra abort?Det är väl en nödsituation någon kommer att tänka på detta.Och efter v 12 borde det vara av särskilda skäl.Det psykiska lidandet som kvinnor känner efter sina sena aborter är ingen trevlig sak att leva med.Hellre söker sex eller ingen sex alls .Finns klokare saker att göra en döda foster.


    Eller hur. Det är en NÖDLÖSNING för en desperat kvinna. Jag var med min yngsta dotter när hon gjorde en TIDIG medicinsk abort och de LÅNGA timmarna som hon genomled är liksom inget man väljer hejvilt(?) Smärta, kräkningar och ett långdraget förlopp FAST det var jättetidigt! Minns inte hur länge vi var i det  lilla rummet på kliniken men många timmar blev det och personalen var helt FANTASTISK! Det blev mitt mest bestående minne......hur fina och inkännande personalen var. Sa det faktiskt till dem när vi gick hem. 
  • mari123
    sextiotalist skrev 2022-05-20 10:52:05 följande:
    Du verkar ha en underbar relation till  dina döttrar. 
    VA? Hur menar du? Min dotter var tonåring när jag var med henne på kliniken. Hon ville ha med mig på den resan som hon kunnat klara helt själv. Är det "underbart" eller kanske bara mänskligt?
  • mari123
    sextiotalist skrev 2022-05-20 11:07:58 följande:
    Jag hade inte tagit med min min mamma i en sådan situation i varje fall, Det är generellt, det märks när du nämner dom i olika sammanhang. 
    Nej, alla tonåringar har inte den relationen med sina mammor.
    Och JAG skulle inte tagit med mig min mamma! Min ovilliga tonårsmamma som fick mig för "sina synders skull" som hon sa! Nä jag skulle åkt helt  ensam till kliniken. Ensam och personalen skulle förhoppningsvis varit så omhändertagande som de var för min dotter! Hon hade en älskande mamma med sig och jag HOPPAS att ensamma småflickor får samma behandling! HOPPAS
Svar på tråden Inskränka aborträtten