Inlägg från: Shofalerittan |Visa alla inlägg
  • Shofalerittan

    Säga till andras barn

    Min son var i ett lekrum med 2 andra barn. Jag var den enda föräldern i närheten, de andra barnens föräldrar hade suttit sig och ätit på en restaurang en bit ifrån. (Jag känner varken barnen eller föräldrarna) Min son försöker leka med en utav pojkarna och helt plötsligt trycker pojken ner min son i golvet och slår honom i huvudet. Jag fick panik och drog bort barnet o skrek på honom att inte röra min son. Han sa ingenting men det syntes på honom att han skämdes. (Han var ca 5, min son är 3) Jag ropade på restaurangpersonalen att hämta barnets föräldrar och när föräldrarna kom var dom arga på mig för att jag hade sagt till deras barn? Dom tog iaf sin son och gick därifrån. 


    men är det fel att säga till andras barn i sånna här situationer? Jag håller ganska starkt vid att inte lägga mig i andras uppfostran osv osv. Men han skadade ju mitt barn liksom? 

  • Svar på tråden Säga till andras barn
  • Shofalerittan
    Drottningen1970 skrev 2022-05-16 11:32:17 följande:

    Helt ok att avbryta och säga till. Men att ställa sig och skrika på en femåring är helt oacceptabelt av en vuxen människa.


    Ja det var kanske överdrivet. Fick sån panik när han satt på min son. Det såg så brutalt ut? Förstår att barn är barn och det är inte första gången barn avvisar honom eller är mer hårdhänt Än vad man kanske önskar. Håller mig alltid lugn o sansad, men det är var nått helt annat. 
Svar på tråden Säga till andras barn