• Anonym (!)

    så rädd för jobbintervju

    Anonym (Vill dö) skrev 2022-05-17 14:06:00 följande:
    Alltså, familjeliv... jag kan inte välja 'tillåta anonyma svar'. Varför kan man inte redigera inlägg för?!

    Du har startat tråden i känsliga rummet. Här är anonyma inlägg alltid tillåtna.
  • Anonym (!)

    Och du är inte värdelös. Även om jobbintervjun skulle gå åt pipan så är du ändå inte värdelös. Men ge det ett försök. Det värsta som kan hända är att du inte får jobbet och får gå den där utbildningen istället. Du har varit förutseende och har sett till att du har en plan b, så du kommer att landa på fötterna oavsett om företaget väljer att anställa dig eller inte

  • Anonym (!)
    Anonym (Vill dö) skrev 2022-05-17 14:15:15 följande:
    Jag verkar skriva helt oförståeligt. Kanske borde jag ringa och avboka intervjun. :(

    Nej, för tusan! Ta chansen. Om den här intervjun går åt pipan så se det som en övning inför nästa gång. Du kommer inte att utvecklas om lära dig nya saker om du sitter hemma och drar täcket över huvudet (Men jag vet hur lockande det alternativet är - tro mig!).
  • Anonym (!)
    Anonym (Vill dö) skrev 2022-05-17 14:19:30 följande:
    Tack! Jag börjar känna mig förkyld nu, så jag bör omboka intervjun. Hoppas att chefen tillåter det... Jag skojar inte, nästan varje gång jag har mens för jag förkylning samtidigt. :( Något måste vara fel på min kropp. Suck.

    Det kallas för mensförkylning. Det är verkligen inte bara du som drabbas av det. Men kanske bäst att flytta på intervjun ändå, eller att ta den online.
  • Anonym (!)
    Anonym (Vill dö) skrev 2022-05-18 12:35:37 följande:
    Hon trodde inte att jag skulle klara jobbet. För jag var ärlig och berättade att min kropp inte är så stark och att det är en av anledningarna till ett glest cv.  Betyder ju inte att jag inte kan lyfta liksom... men men... hon tolkade det så. Så frustrerande att ju mindre erfarenhet man har, desto sämre blir man ju på allt som behövs med jobb osv. (styrka, social förmåga) Desto svårare är det att komma in på jobb. Antingen hittar jag ett jobb där någon tror på mig... men senaste tiden har det känts mer lockande att hoppa från balkongen.  Alla misstror min förmåga.  Min hälsa har suttit käppar i hjulet för mig från början, och nu är det försent att få en chans.

    Det är verkligen inte försent. Du har ju en utbildning på gång. Och du har lärt dig en sak du ska vara försiktig med att nämna på anställningsintervjuer. Det är faktiskt ett steg framåt.
  • Anonym (!)
    Anonym (Vill dö) skrev 2022-05-18 18:45:14 följande:
    Sant.. man ska ljuga i framtiden alltså....  :(

    Eller i alla fall vara mer återhållsam med sanningen. Fast när jag tänker efter så kanske du bara behöver uttrycka dig lite tydligare. Just ordet stark tolkar ju många just som förmågan att lyfta grejer.
Svar på tråden så rädd för jobbintervju