Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    När livet inte blev som tänkt

    Har alla ett drömscenario av ett liv som man tänkt? Liksom en plan över en framtida tillvaro? Man tänker/drömmer att man ska bli hjärnkirurg men så jobbar man på McDonalds! BRA att man har ett jobb, hoppas fast,......men ändå. Hjärnkirurg.....så himla mycket finare ((

  • mari123
    Jaegermeister skrev 2022-05-19 10:53:31 följande:

    Min dröm har inte varit speciellt stor eller orealistisk kan jag tycka. Hus, barn på väg samt att jag jobbar med det jag vill så jag är supernöjd. Varför inte sträva efter det? Man har ju bara ett liv. 


    JÄTTESTOR "dröm" om man frågar mig. Hus och "barn på väg" samt att jobba med "det man man vill"! 
  • mari123

    Det finns ETT sätt att komma bort ifrån alla krav och hur det BORDE(?) vara och det är att stänga ner sin dator/mobil några timmar per dygn. SVÅRT...absolut men kanske kan man i "tomrummet" landa i ngt som är en själv!? Var har man SJÄLV för eventuella drömmar!? Kanske inga alls och det är vackert så om man frågar mig. Livet är som det är.

  • mari123
    Jaegermeister skrev 2022-05-19 12:40:10 följande:
    Ja jag tänker ibland att hur sjutton skulle vissa män klara av det vi får gå igenom? En del är så himla bräckliga och flippar ur för minsta lilla. 

    Tack snälla du ??
    Ursäkta men VARFÖR skaffar kvinnor barn med dessa män som är "himla bräckliga och flippar ur för minsta lilla"? VEM har det största ansvaret? Lär känna den tilltänkta pappan är mitt lilla goda råd i all välmening.
  • mari123
    Jaegermeister skrev 2022-05-19 13:42:46 följande:
    Vill nog påstå att jag känner honom efter 10 år. Och visst han har varit rädd för förändringar men vi har ju heller inte kunnat satsa innan pga dålig ekonomi. Han började visa dessa sidor på riktigt när jag blev gravid. 
    Han är underbar på så många andra sätt och jag älskar honom verkligen och det är ju lite svårt att veta i förväg hur mannen ska reagera på en graviditet..
    Ja livet är ju knepigt MEN kanske blir han en kärleksfull engagerad pappa?
  • mari123
    Embla twopointoh skrev 2022-05-19 16:28:13 följande:
    Ursäkta, men VARFÖR är det så att så fort någon har relationsproblem så är det alltid en mängd beskäftiga människor som känner sig manade att tala om för TS hur hon/han borde ha gjort för att inte ha hamnat i situationen? Det är inte ett speciellt konstruktivt sätt att bemöta någon som har problem på, och det är alltid lätt när man har facit i hand. Dessutom är livet komplicerat, det är många faktorer, många små saker, som vi på andra sidan av skärmen inte känner till, och innan man har hela bilden är det också väldigt lätt att spela överlägsen och tala om för andra hur korkade de varit/är. Det är så otroligt insiktslöst.
    JO men nu startade ju TS en tråd och ville väl ha input? Ska alla bara säga go girl och "han är en idiot"? eller hur menar du? 
  • mari123
    Embla twopointoh skrev 2022-05-19 16:50:28 följande:
    Det är inte konstruktivt att gå på om hur TS borde ha gjort, man kan aldrig ändra det förflutna så det hjälper inte TS ett dugg (men något säger mig att många som känner behovet att komma med sådana pekpinnar egentligen inte vill hjälpa, utan bara känna sig duktiga och överlägsna som minsann aaldrig skulle gjort sådana dåliga val som TS gjort).

    Det som är konstruktivt är att utgå ifrån nuvarande situation och hur TS kan göra här och nu för att förbättra sin situation.
    Okej. Då vet jag
  • mari123

    OT OT OT Men får tankar och jag minns gången när jag personligen hörde ngn säga med en suck att.....-"Ja livet blir ju inte alltid som man tänkt sig"! Då sades det av en arbetskamrat som fått bröstcancer. En ung mamma med två små barn. Hon fick återfall i sjukdomen rätt snart och dog! Minns än när jag fick höra det och det är 30 år sedan.

Svar på tråden När livet inte blev som tänkt