Inlägg från: Anonym (V) |Visa alla inlägg
  • Anonym (V)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Anonym (Pelle) skrev 2022-05-25 12:37:44 följande:
    Tro mig. Det är stor brist på smala kvinnor.
    Är smal men skulle inte kunna dejta en kille med den människosynen. Vill ha en kille som är varm, omtänksam, snäll (även mot andra), nån man kan bli gammal med. 

    Inte nån som är fixerad vid kilon. Vad händer om man skulle bli gravid eller sjuk? 

    Det känns inte som en människa som blir genuint kär i en person, mer som nån som är utseendefixerad och ytlig och saknar intellektuellt djup och omvårdande förmåga. 
  • Anonym (V)
    Anonym (Pelle) skrev 2022-05-26 13:21:45 följande:
    Kvinnor brukar säga att de gillar snälla killar men faller oftast för bad guys.  

    Jag är väldigt en varm och omtänksam kille trots min preferens. 

    Graviditetskilon liksom sjukdom är temporärt. Annars skulle jag uppmuntra till bättre kost mer motion.
    Har aldrig fallit för en bad guy i hela mitt liv. Har mest haft pojkvänner som varit snälla och mjuka. Men jag letar liksom efter någon for life, nån som man kan ha intellektuellt utbyte med, djupa samtal, någon man har sällskap med på livets ibland krokiga vägar. 

    Där oväntade saker kan hända, men man har varandra som stöd. Troligen alldeles för romantisk för mitt eget bästa haha. Men personer som hakar upp sig på saker, t ex väldigt precisa viktmått, eller att man måste ha stringtrosor, eller dyl, känns inte riktigt som keepers. För då känns det som de mer är intresserade av en person som stämmer in på preferensen än särskilt genuint intresserade av personen. Blir lite ytligt på nåt sätt. 
  • Anonym (V)
    Anonym (Pelle) skrev 2022-05-26 13:52:07 följande:
    Så för dig är inte attraktion viktigt alltså ?    Attraktion är ju det som för två personer samman och håller det ihop.   Sen kanske den försvinner när man är pensionär och båda inte lika fit längre och värderar annat.  

    Men attraktion är endast steg 1 för mig och ts.  Det är här många kvinnor faller bort.   
    Därefter kommer det genuina intresset för personen , intressen , personlighet m.m.   Är hon attraktiv men har en dålig personlighet skulle jag naturligtvis aldrig bli tillsammans med henne.
    Kvinnor och män kanske är lite olika här. Läste just en studie om att för kvinnor kan en fulare man bli attraktiv, om han ger henne mycket uppmärksamhet och får henne att känna sig utvald. 

    Medan mannen prioriterar den fysiska attraktionen över allt annat. Så hur hittar man en kille som.inte är så ytlig? 

    Även om jag nu råkar vara smal och snygg kanske jag inte alltid kommer att vara det. Men min personlighet är ju det som alltid kommer att finnas kvar.
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?