Inlägg från: Anonym (ME) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ME)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Deepfreeze skrev 2022-05-23 11:12:35 följande:
    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?
    Vill leva ett ganska stressfritt liv, gärna barnfritt.

    Slutligen kan jag avsluta med att säga att sex är viktigt då jag förknippar det med närhet och kärlek och att det ska ske flera gånger i veckan.

    Vet inte om det räknas som svartsjuka men jag är väl lite konservativ av mig. Jag hade inte tyckt om att min partner håller på med "oskyldig flirting" med kollegor t.ex. Eller att man har halvnakna bilder på instagram. (Självklart gäller samma för mig)
    Min spontana känsla är att det inte finns så många som passar dig.
    För det första är det inte många kvinnor i den åldern som är beredda att säga nej till barn.
    För det andra känns det som att du har rätt bestämda åsikter för hur ditt liv med en partner ska vara. Inte att man båda kompromissar och anpassar sig. Och att det finns en känsla av klängighet över dig - men gissningsvis när det passar dig.

    Även dina ord om sex att det "ska" ske flera gånger i veckan känns rätt läskigt (jag hoppas att du inte menade det). Hur många det blir beror väl helt på vilket läge man är i relationen. De flesta nykära gör det kanske flera gånger om dagen. Medan när det gått några år så kan det vara perioder då det är mer sällan. I synnerhet om en kanske inte är på topp just då. Att då bo med någon som tycker att man ska ha det flera gånger i veckan känns inte bra. Eller åker hon ut då?

    Och ska du dessutom hitta en som vare sig vill ha barn eller någon gång har lagt upp en bild på sig själv på stranden i bikini så känns det som att ditt urval är minimalt. Och vad betyder oskyldig flirting? Jag skrattar med både kvinnor och män på jobbet och en osäker man skulle säkert kunna tycka att så fort jag skrattar med en man så är det "oskyldig flirting". Fast jag gör det på samma sätt med en kvinna.

    Jag är själv introvert så jag förstår lite hur du tänker i vissa saker. Och det är tufft med alla sociala förväntningar som finns idag. Både på jobb och privat. Men i en relation måste man precis som på jobbet göra sånt som är jobbigt ibland för att det ska bli bra för någon annan (eller jobbet eller relationen som helhet).
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?