Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Vad har jag för skyldigheter mot min chef?

    Asså, va? Du går på föräldraledighet? Du slutar inte på jobbet.
    Känner ebdek som tar med sig fika om det är ngt inom jobbet. Chefer har absolut ingen skyldighet med fika upp till var och en.

    Ja är det ngt ni behöver göras innan din mammaledighet så hör man det klart. Va glad att du har en chef som kan erbjuda komma hem till dig när du är höggravid. Ja du har skyldighet till hämta ut ett rek. Om du ijre gör det har du nog ingen bra tillit, referens. 

    Jo jag fattar gravid6etc gravidhormoner själv tre barn. Men har inte spelat offer.

  • Gameofthrones

    Ursäkta slarvfel, det ska vara endel * gör * inte * det ska stå bara gravid* etc.. 

  • Gameofthrones

    Oavsett hur det än blir ser till att du skriver upp hur mkt du har träffat fin chef och tid, du ska ijre jobba i gratis.

    I ditt inlägg utgår jag ifrån att skrev upp tid hur mkt du har lagt ner. Och att det skulle fixas smågrejer innan du gick på mammaledighet. Man missar alltid nått. Oavsett chef eller medarbetare

    Men jobba inte gratis. 

  • Gameofthrones
    Anonym (Olika syn på saken) skrev 2022-06-10 17:22:13 följande:
    I många fall har jag sett att den anställde och chefen ( men även andra kolleger) har olika uppfattning om  huruvida man ställer upp eller inte. 
    Chefen kanske tycker han varit snäll som beviljat dig några extra tillfälle med föräldraledigt eller att han låtit dig gå tidigare för besök hos mödravården, eller att han låtit dig sitta lite längre på fika rasten för att du är gravid och inte orkar lika mycket. 
    Jobbat med en kollega som alltid sa att hon gjorde allt för alla, Hon var en av dom hemskaste att jobba med för sa någon emot så började hon lipa sen sprang hon och gav presenter i tid och otid för att "verka" snäll. Det var skönt när hon gick i pension. 
    Hade en annan kollega som verkligen INTE förstod ge o ta. Vi hade massor av förmåner och chefen lät oss jobba fria under ansvar men denne person fattade aldrig detta förrän hen sa upp sig och fick en chef som ställde hårda krav. Då ville han komma tillbaka men det tåget hade gått. 
    Sen finns det dåliga chefer men eftersom du inte ens tänker kvittera ut ett rekommenderat brev så känns du som kategorin som gärna tar fördelarna men inte ger något tillbaka.
    Bra skrivet 
Svar på tråden Vad har jag för skyldigheter mot min chef?