Inlägg från: Mascaraklumpar |Visa alla inlägg
  • Mascaraklumpar

    Resväskor????

    Vad ingår det för väska i det ni bokat? Här brukar vi oftast bara köra med handbagage om vi ska vara borta en vecka då det oftast är betydligt billigare att lägga till detta än en incheckad väska. 55x40x20 är ett bra mått som funkar på de flesta flygbolag. Sommarkläder tar ju inte så mycket plats så 7 ombyten plus ett par skor, badtofflor, mobilladdare osv går i handbagaget om man ska på solsemester.

    Sedan brukar ett litet handbagage (som ska passa under stolen framför en) ingå. Där har vi köpt tunna ryggsäckar på klas Ohlsson för typ 50 kr st. Då de inte har någon speciell form funkar de med alla flygbolag. Har vi inget behov av dessa väskor på ditvägen så packar vi ned dem och använder dem på hemvägen om vi köpt något på semestern. 


    Det finns för övrigt många fördelar med att inte checka in bagage just nu med det kaos som råder på flygplatserna. Här hade vi antagligen missat flyget senast om vi hade väntat till väskinlämningen öppnade och sedan ställt oss i den kön innan kön till säkerhetskontrollen.

Svar på tråden Resväskor????