• Tsprit

    Undvik mobbande troll genom att inte tillåta anonyma svar

    Jag har lagt märke till ett mönster på FL. Som vi alla vet finns det en hel del bittra kvinnor här, som gärna känner sig bättre genom att mobba och hacka på andra och sprida rykten och så.

    Jag har märkt att om man ställer in så att man inte tillåter anonyma kommentarer i tråden, så försvinner merparten av alla mobbare. Så det är ett tips till er som är trötta på alla elaka kommentarer.

  • Svar på tråden Undvik mobbande troll genom att inte tillåta anonyma svar
  • Tsprit
    jeanette02 skrev 2022-06-16 07:34:52 följande:

    Det finns också en hel drös manliga användare som är bra på att mobba ut och hacka sönder trådar. El citera sönder trådar så bra inlägg missas.
    De skriver ofta med sitt användarnamn dock, men säkert också ofta anonymt. 
    Förstår tanken med att inte ha anonyma svarare, men samtidigt ibland är det bra att kunna svara och skriva anonymt i känsligare frågor som abort, misshandel osv så vill man kanske inte alltid stå med sitt användarnamn. 


    Alltid lika roligt att feminister liksom inte klarar av att man anklagar kvinnor för något, för då ska de direkt tillrättalägga "det finns många män som gör samma sak".

    Det finns betydligt fler kvinnor här än män. Och kvinnor gillar alltid att skvallra och socialt isolera (genom ryktesspridning) folk de inte gillar.
  • Tsprit
    Mortiscia80 skrev 2022-06-16 07:53:40 följande:

    Fördelen med anonyma svar till trådar är att man får fler svar. Trollen får man ignorera eller anmäla, jättejobbigt med folk som förstör så klart men som trådstartare får jag hellre anonyma svar med något enstaka troll än inga svar alls, som man ser i många trådar där man inte kan vara anonym.


    Säger inte det en del om forumet?
Svar på tråden Undvik mobbande troll genom att inte tillåta anonyma svar