• RockF

    Smala människor ?

    chemist skrev 2022-06-21 17:06:47 följande:
    Det stod väl i klartext ? Jag tänder inte på korkade människor - därmed så är inte alla smala korkade - men det ser man sedan hur ytliga dom är på klädseln. 
    Tack och lov bor vi inte i USA eller Ryssland där en kvinna inte kan gå ut genom dörren utan att klä upp sig och sminka sig.  
    Du tänder inte på korkade människor? Men dömer ut alla smala kvinnor som korkade!

    Gissar att du inte runkat på ett tag? Eller har du sex med dig själv trots att du är korkad?
  • RockF
    chemist skrev 2022-06-22 06:32:59 följande:
    Men det var väl inte helt sant - lite mage på en karl är väl inte sjukligt fet. 

    Vad jag försöker trigga med denna tråden är att smal idealet är påhittat av kvinnor, för jag ser i olika trådar "Jag tänder inte på min man för han har fått mage" "han tränar inte längre - så han är inte sexig" och dom smala modellernas ideal är ju påhittat av homosexuella män i tippen av kläd design kedjan och tjejer hänger på " Ja smalt är sexigt" - NEEEJ det gör ont med beniga personer. 
    "Men det ska vara rutor på magen" VA, hur kan en rutig mage vara sexig ?  Allvarligt - rutor betalar inte räkningar -däremot kostar de tusentals kronor om året att underhålla. 
    Jag ser det så här - mina svettdroppar och min energi som jag förbrukar kostar mina kunder 850 kr / tim. - varför ska jag betala för att träna för att bli sexig för kvinnor jag inte ens vill ha ?  
    Låt bli...
Svar på tråden Smala människor ?