• Anonym (Snart åker rösträ­tten)
    Sat 25 Jun 2022 20:36
    77200 visningar
    849 svar
    -1 +1
    849
    77200

    Konsekvenser när abort nu blir förbjudet? USA

    Hur kommer de nya abortlagarna påverka amerikanarnas sexliv?

    Jag tror att kvinnor kommer att vägra sex och bli ännu mera konservativa och spara sig till äktenskapet och en fast partner, vilket kommer att leda till att amerikanska män kommer bli otroligt frustrerade och farliga och våldta kvinnor i högre utsträckning. Resultat en massa traumatiserade kvinnor och våldtäktsbarn och  dödsfall som resultat av olagliga aborter utförda av lekmän.

    Härligt land!

    Hur hade du som kvinna tänkt och agerat kring sex om en graviditet och ett slarvigt knull resulterade att du satt med en unge och inte fick ta abort. Inte ens om du blev våldtagen...

  • Svar på tråden Konsekvenser när abort nu blir förbjudet? USA
  • Anonym (Snart åker rösträ­tten) Trådstartaren
    Sat 25 Jun 2022 21:09
    #3
    -1 +1
    Drottningen1970 skrev 2022-06-25 21:03:32 följande:

    Konsekvensen lär väl bli att man åker till en annan delstat och gör sin abort. Det blir dyrare och krångligare. Däremot lär inte kvinnor börja köra upp galgar i livmodern som de gjorde förr så länge det finns andra delstater att åka till. Fler sena aborter lär det dock bli.


    Att åka till en annan delstat ska också bli förbjudet likaså köra någon till en abortklinik. En reporter från USA berättade att det kommer att kosta många tusenlappar och inte vara en option för vanliga arbetare eller fattigare kvinnor.

    Jag tänker att abortpiller kommer att bli rena svarta marknaden. Jag tror absolut att galgar kommer att användas och andra farliga nödmetoder och desperata handlingar.
Svar på tråden Konsekvenser när abort nu blir förbjudet? USA