Inlägg från: Anonym (Nja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nja)

    Vad gör jag för fel?

    Om man blir dissad så där snabbt så är det tyvärr dig det är fel på ts. Du måste framstå som konstig på något sätt. Och jag kan säga direkt att det måste vara något socialt fel på dig också för man skriver inte till okända personer på Facebook. Om du inte ens förstår det lilla så vet jag att du kommer att ha andra problem när du pratar med andra. Sociala regler måste följas även inom dejtingvärlden.

  • Anonym (Nja)
    Anonym (ö) skrev 2022-06-30 12:36:07 följande:
    Att skriva på FB om man t ex är med i någon singelgrupp ser jag inget problem med.
    Att däremot bara, taget ur luften, skriva... då håller jag med.
    Ja precis, man måste ju på nåt sätt ana att det är ok att skriva först.
  • Anonym (Nja)
    Sm91 skrev 2022-07-01 13:19:40 följande:

    Men hur ska man göra för att träffa någon om tumregeln är att man inte ska skriva på Facebook, och om man är lite introvert? Jag förstå att det kan se konstigt och desperat ut, om man går all in på första meddelandet. Men jag brukar vänta med att berätta hur det ligger till först när någon frågar och det är då jag får nobben.

    Någon frågade hur jag är på sociala sammanhang, jag försöker vara mitt bästa jag, men eftersom jag är lite introvert har jag svårt för småprat.


    Tumregeln är att man antingen skriver till personer man faktiskt känner eller såna man vet aktivt söker nya vänner, och då skickar man inte pm direkt utan frågar i den öppna diskussionen om det är ok eller iaf berättar först att man skickar pm. Antagligen hör ju en sådan person till en grupp där man skaffar vänner. Annars lär man känna personer irl istället.
Svar på tråden Vad gör jag för fel?