Inlägg från: Anonym (E.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E.)

    Vad gör jag för fel?

    Att skriva till främmande på Facebook kan tas illa upp, på grund av att det finns så många scammers ("kärleksbedragare") som gör precis så. ("Jag råkade hitta din profil, och nu har jag läst igenom alla dina inlägg. Du är så klok och allmänbildad och rolig, och vi har så mycket gemensamt! Och du har ett så vackert leende på bilden! Jag är helt betagen! Kan vi bli vänner?") De är bara ute efter pengar, och det är ju inte du, men den du skriver till kan inte veta det. 

    Jag föreslår att du försöker på typ Happy Panncake eller Mötesplatsen. Det är "snällare" där än på Tinder, och inte så sex- och utseendefixerat. Man kan skriva till varandra längre innan man träffas första gången, och då har man redan färdiga samtalsämnen så att säga. Det går lättare att överbrygga från internet-världen till IRL-världen. Det är viktigt att du är helt öppen med vad du vill i din profil, för att inte slösa bort mer tid nu på någon som inte vill bilda familj. Skriv tydligt att det är viktigt för dig att bilda familj tämligen omgående, och att du vill träffa någon som vill samma sak. 

    Och när du får kontakt med någon och får veta det riktiga namnet: KOLLA UPP personen hos Skatteverket, så att han inte är gift eller bor med någon kvinna redan, eller har barn. (Barn är förstås OK om han varit ärlig med att de finns, och du är OK med det.)  

    Angående att gå med i föreningar, så kan du ju göra det parallellt. Om inte annat så ger det social träning. Du kan se hur andra gör, och försöka göra efter. Men det går betydligt fortare och effektivare att hitta personer att dejta på ett dejtingforum. 

Svar på tråden Vad gör jag för fel?