Inlägg från: Roxwell |Visa alla inlägg
  • Roxwell

    BIM AUG 22

    Hoppar in! :)


    1/8 2020bebis
    4/8 Jojjans
    4/8 H0nd3ndär 
    6/8 Barbrastreisand 
    8/8 Pörby
    13/8 Roxwell

  • Roxwell

    Hade strul med mensen. Varade i ytterligare 6 dagar men bara väldigt lite, behövde knappt skydd. Men det var klarrött? vet inte om det var rester eller om det faktiskt fortsatte? Ispfall hade jag totalt 11 dagars mens? aldrig hänt. gissar att min ägglossning rubbas/försenas på grund av detta också så får försöka köra med lite tester nu.

  • Roxwell

    Osäker på Äl denna månad då jag inte lyckats ta rester sant var mensen extra lång förra månaden. Så får bara hoppas här nu att vi prickat den. Om ägglossningen sköts lika många dagar som mensen höll på extra så hade jag ÄL den 6/8 och lyckades ha sex varje dag från 3-7/8 så nu är det bara att hålla tummarna! Natten till den 6e hade jag lätt mensvärk och det brukar vara mitt ända symptom på äl

  • Roxwell

    Hade stora förhoppningar denna månad då vi lyckats få till det måmga dagar irad. Osäker på ÄL dock då mensen varade extra länge så utgick från att ÄL också skulle bli sen. Enligt appen nu men första mensdag idag så började vi dagen efter beräknad Äl. typiskt! Tredje försöket nu då. Borde ja bättre koll på ÄL nu verkar komma dag 12. enligt appen, tar inte tester. 

Svar på tråden BIM AUG 22