• Tor 28 jul 15:46
  3150 visningar
  12 svar
  12
  3150

  Drömmar

  Jag provar att lägga en tråd här och ser om någon hittar hit. Vet ej om detta är rätt ställe. Hoppas det blir något roligt och intressant av det.
   
  Vad drömde du i natt? Något intressant/roligt/konstigt? Vad tror du det betydde?
   
  Jag drömde i natt att jag tappade två tänder i mitten av vänster underkäke för att jag åt seg kola-kodis. Innan jag åt hade jag ont i de tänderna och jag tänkte "detta är inte en bra ide" men åt ändå. 
   
  Sedan fastnade tänderna i kolan och jag kunde inte öppna munnen. Eller jag ville inte, för jag anade att tänderna skulle låssna då och jag var rädd att det skulle göra ont. Men sedan får jag en fråga av en person var vi ska ställa all mat (tydligen var jag på någon stor tillställning och huvudansvarig för organisering av maten) men jag kunde inte svara, för jag hade ju ätit min kola. 
   
  Sedan hände det oundvikliga, jag öppnade munnen och tänderna lossnade.  Jag tänkte "jaja, det var inte så farligt som jag trodde, det gjorde inte så ont. Nu kan jag äntligen vara till nytta och svara på frågan". Efter jag hade gjort det skrek jag ut en varning i stora matsalen till alla gäster att "ät inte kolan, man tappar tänder av den!" Sedan vaknade jag. Oj vad jag skrattade efteråt! Undrar vad det betyder? Jag tycker det gick ganska bra i drömmen och jag var lugn hela tiden.
 • Svar på tråden Drömmar
 • Lör 30 jul 11:07
  #3

  Nepp, det kom från ingenstans enligt mig.

 • Lör 30 jul 11:16
  #5

  Haha, sant, men underhållande!

 • Lör 30 jul 13:10
  #8

  Haha! Kul att läsa! 

Svar på tråden Drömmar
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.