Inlägg från: Barbrastreisand |Visa alla inlägg
  • Barbrastreisand

    BIM sept -22

    Hoppar in här med, tredje försök till andra barnet. Har precis återhämtat mig någorlunda efter några tuffa dagar med Covid. Hoppas bara det inte påverkar cykeln! 

    BIM lista


    3/9 Barbrastreisand 
    5/9 Pörny 
  • Barbrastreisand
    Jojjans skrev 2022-08-09 11:56:22 följande:

    Även om det är fint att vara med i gänget igen så hade jag hoppats på att slippa var med här. Plussade för en vecka sen men idag är testet så gott som negativt (efter att ha varit starkare för några dagar sen) så nu går jag och väntar på missfall. 


    vet inte när bim blir men nån gång i början av sep. Skulle inte förvåna mig om det blir på årsdagen då jag förlorade min dotter, ödets ironi. 


    Nej vad tråkigt att läsa detta!! Har du kontakt med gyn eller ska du bara vänta? Usch.. skickar massa styrkekramarHjärta
  • Barbrastreisand
    Pörny skrev 2022-08-16 14:48:53 följande:
    slänger in er i listan som skrivit datum :) 

    hur känns det för er? Några börjar ju närma sig äl testar ni? Eller tempar? 

    1/9 Etaj
    3/9 Barbrastreisand 
    4/9 Muurrreeee
    5/9 Pörny
    7/9 Jojjans
    9/9 sofieodq 
    13/9 ettanvandarnamn123
    14/9 Maymom
    16/9 Cocachins
    Enligt app så är jag inne i min fertila period, äl på lördag men senaste cyklar har den alltid kommit tidigare. Tyckte jag har lite fertila sekret men inte lika mycket som jag brukar vid denna tidpunkt i cykeln. Clearblue fertilitetsmonitor visar lågt så får se om det blir en snabb stegring eller senare äl än vanligt. Denna månad är jag väldigt omotiverad haha hur går det själv?
  • Barbrastreisand

    Någon som upplevt längre cykel efter covid? Är på cd14 men har ännu inte börjat få stegring på lh-stickor, monitor visar fortfarande lågt. Tidigare cyklar har jag haft äl vid cd15-16.. Vill gärna tajma så nära äl som möjligt då motivationen och lusten är på noll haha

  • Barbrastreisand

    Vet inte vad min cykel håller på denna månad!! Är inne på cd16 idag. Fertilitetsmonitor har hittills visat "låg", går hade jag starkast lh-sticka men ej positiv. Så appen räknar med äl idag då lh-stickan var svagare idag.. men vet inte riktigt om så är fallet, det enda jag vet är att jag hade äggviteflytningar sent på kvällen på cd14.
    Vi har inte lyckats få till mys än, så håller tummarna att vi lyckas ikväll. 

  • Barbrastreisand

    Nu tror jag att jag passerat min ägglossning, men tror dock att vi började mysa för sent.. Fertilitetsmonitor visade lågt hela tiden, äl-stickor fick jag en liten ökning i torsdags, men inte starkt positivt som jag alltid brukar få. Misstänker att jag fick en snabb stegring? Eller kanske utebliven ägglossning. Appen räknar äl på fredag, vi fick till mys sent fredag kväll/natt till lördag samt sen lördag kväll. Så chanserna till ett plus känns långt ifrån denna gång Rynkar på näsan1/9 Etaj
    2/9 Barbrastreisand 
    4/9 Muurrreeee
    5/9 Pörny
    7/9 Jojjans
    9/9 sofieodq 
    10/9 Katch91
    11/9 Längtarefternästa
    12/9 Cocachin
    13/9 A13xandra13
    13/9 ettanvandarnamn123
    13/9 klara1997
    14/9 Maymom
    14/9 Roxwell
     

  • Barbrastreisand

    Vad säger ni om detta? Tror ni kroppen fortfarande försöker ägglossa? Cb fertilitetsmonitor har hittils visat bara "låg". Tidigare cykel har jag fått starka positiva samt "hög" & "max" på fertilitetsmonitor..
    Vet inte om vi ska mysa ikväll eller hoppa över, vi har fått till det igår samt fredags..

  • Barbrastreisand

    Barbrastreisand

    Du borde boosta med D-vitamin! Det kan trigga ägglossning för dig!


    Jag brukar vänta tills jag får starka lh-test innan jag Boostar med D-vitamin.. men ska kanske prova ta nu. Har läst lite att vissa verkar få längre cykel samt utebliven äl efter Covid. Hade nämligen det i början på min cykel.. 

    Brukar du Boosta med B-vitamin på Äl+6/7 ?:) 
  • Barbrastreisand
    Katch91 skrev 2022-08-22 17:19:33 följande:

    Barbrastreisand

    Nej det har jag inte gjort tidigare :) Tar mina vanliga tillskott men ingen boost. Ska det hjälpa Implantationen på nått sätt? 


    Ja är inte så jätteinsatt men det ska hjälpa progesteronet i lutealfasen:) Brukar ta 7st B-vitamin tabletter ungefär vid äl+6/7 (mitten av lutealfasen) och därefter 1/dag fram till bim.
  • Barbrastreisand

    Det är nog inte meningen att jag ska bli gravid än.. Fick aldrig fullt utslag på mina lh-stickor, blev akut dålig så kunde inte fortsätta testa under två dygn. Nu är testet svagt så misstänker att stegring varit.
    Ska bli intressant och se när mensen faktiskt dyker upp. Håller tummarna för er andra :) 

Svar på tråden BIM sept -22